Posts

Tantrični ABC, prvi del

Lahko še spomnite "Sex and the City"zapomni si epizodo, v kateri so štiri ženske, da sodelujejo v Tantra delavnici? Učitelj Tantra kaže Lingam masaža, s katero pomaga svojim partnerjem po več kot eni uri posvečen ročnega dela za eksplozivne orgazem, katerega izliv žal končajo v laseh Miranda je. Kdo je tak lepljiv "Tantra blizu"-Experience želi prihraniti, se lahko ukvarjajo s tantrično teorijo tudi samo enkrat. V majhni tantrične ABC naučijo najpomembnejše tantričnih pogoji

Občevanje namesto Sex_520802

Tantra ni vse o spolnih vzponi, vendar izključeni ali nenamerno, to nikakor niso. Spoznajte najpomembnejše tantričnih pogoji
©
Getty Images

širitev: Tantričnim poskuša prepoznati vse, kar je v svojem življenju in sprejeti namesto zavrnjena. Cilj je razširiti svojo zavest ("Tan" za "tanoti" = Extended), da bi dosegli univerzalno ljubezen.

osvoboditev: "tra" V besedi je Tantra izhaja sichvon "Trayati"= Brez. Za razliko od nekaterih drugih verskih skupnosti Tantra ne omejuje spolnosti, ampak spodbuja osvoboditev in zavest.

Chakra: Kot čakra energije centra se imenuje telo. Obstaja sedem glavnih čaker, ki se nahajajo vzdolž hrbtenice in uravnavajo pretok energije v telesu.

erotični: Telo, spolnost in erotika igrajo osrednjo vlogo v tantri. Telo je resnico kot tempelj Božanskega in spolu -, da je srečanje dveh teles - kot nekaj svetega ogledov, ki se zaveda užival in praznovali.

tkanina: Tantra je u. a. prevedena z besedo tkiva in označi, da obstaja v našem telesu in okoli nas in od čustev (shranjeni, stare občutke), spominov (shranjeni, stare misli), čustev (spontan izraz energije) na področju, in "tihi um ali tiho His" (Spontano izražanje kar se je zdelo skriva v nas), v sestavi. To tkivo je treba obnoviti s tantrične prakse in spremenili.

Hinduizem: Tantra ima svoje korenine v hindujskih in budističnih tradicij.

Indija: Tantra izvira iz Indije. V 7-8. Stoletja je razvil ezoterično doktrino.

Kundalini: Torej Tantrična označuje življenjsko energijo, da vsaka oseba, ki nosi v sebi.

Lingam: Kot Lingam penis imenuje.

Lingam masaža: Masaža moškega dela opisuje učitelj Tantra v "Sex and the City"epizoda z "To je kot poskuša stisniti oranžno." Namen masaže za ustvarjanje seksualno energijo in spodbujajo telo in duha.

maithuna: Maithuna je v tantri ime za obredno spola. To se naredi s posebnim čiščenje in meditacijo, ki je užival v okviru tako imenovanih pet M: madya = vino, mamsa = meso, matsja = ribe, mudra = opečeni žita in maithuna = spol.

Na naslednji strani boste našli drugi del našega tantrični ABC.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 1