Posts

Hans stolthet og

På nesen av mannen til å anerkjenne hans Johannes, store kjønnsorganer er procreative enn mindre eksemplarer: Penis myter holder seg godt, selv om de har lenge vært avslørt som tull. Penis er - særlig i forhold til kjønn - bare et fascinerende emne

penis

Penis fakta: at det er en penis-anlegget, er fortsatt savnet på vår liste
©
Stocksy

Ti fakta om penis:

Penis Fakta 1: Størrelse: Hvor lang er gjennomsnittlig penis?

Penis av den tyske mannen er under
Erektil et gjennomsnitt på 14,5 cm lange. Så våre gutter er sammenlignet med 25 europeiske land, "Institute for Condom Consultancy" blant 10.000 menn flyttet, på tiende plass. den "Grande nasjon" Frankrike gjør sitt navn, og på 15,48 centimeter til square one - etterfulgt av Sverige og Estland med 15.36 og 15.17 centimeter Gjennomsnittlig Gardemaß. Bottom er grekerne med 10.19 centimeter. Er medlem av mindre enn 2,5 centimeter, måten vi snakker om en mikro penis.

Penis Fakta 2: ereksjon: penile stivhet Hvor fort?

Innenfor fantastiske tre sekunder en kan man (i henhold til den amerikanske sexolog Alfred Kinsey
"Seksuell adferd i den menneskelige Male"Alfred Kinsey) få ereksjon.

Penis Fact 3: ereksjon som Second: Hvor ofte er penis når erigert?

Avhengig av alderen på mannen sin penis er stiv om elleve ganger om dagen. I hvile det mannlige kjønnsorgan får et gjennomsnitt på fem ereksjon.

Penis Fakta 4: Vet du hvor mye strøm gjør penis?

En normal penis kan håndtere en viss motstand. Men Mo Ka Wang klarte det utenkelige med sin beste stykket: The Tao mester fra Hong Kong avstivet med sine medlem 120 kilo. Denne forestillingen var mulig for ham bare gjennom år med trening og brakte ham i 1995 platetittel som en mann med de største penis i verden.

Penis Fakta 5: Emotion: Hvor følsom er penis?

Rundt 4000 nerve ender i det mannlige kjønnsorgan og sikre liket av en mann for sensuell nytelse. Forresten: forhuden, glans og forhuden liten gruppe blant de viktigste erogene soner av en mann. mannen bare av kvinnelige motstykke er ønsket om kroppen toppet: I
Klitoris kjøre rundt 8000 nerveender sammen.

Penis Fakta 6: Kunnskap i sammenligning: Hva er forskjellen på den menneskelige penis fra andre pattedyr?

Sammenlignet med en spermhval penis, er det beste stykke opp til 2,20 meter den lengste av alle pattedyr, synes størrelsen på mannens kjønnsorganer ganske ynkelig. Men i det minste det er (for eksempel hunder, bjørner, walruses, flaggermus, gnagere og aper lavere) uten støtte ben i motsetning til den del av mange pattedyrarter. Mer informasjon om helsen til mannlige kjønnsorgan der i boken
"Den store helse bok for menn" den amerikanske forfatteren Sarah Brewer.

Penis Fakta 7: Helse: Kan vi bryte penis?

Nei, en faktisk brudd ikke forekomme, siden ingen bein å bryte er her. Men som gjorde Dieter Bohlen under hans forhold til Nadja Abd El Farrag da overskrifter? I dialekt, blir rivingen av penile erektile vev kalt en penile brudd. Dette kan bare skje når oppreist slik. Som om han er bøyd for jerky under sex.

Penis Fakta 8: Sex: Hvor mye kilometer penis velsigne en kvinne i sitt liv?

trenge hvor mange kilometer penis hele livet til en kvinne? Denne regningen utløste en forfatter av tidsskriftet "PM" På slutten av 90-tallet. Dermed en gjennomsnittlig par sover ca 4450 ganger hver. Loven tar seks minutter i seksjonen, slik at det kommer til 450 Sexstunden. Skjeden er trengt ca 1.335.000 ganger. Hvis man forventer en penis lengde på 15 centimeter, er kvinner bortskjemt av rundt 200 kilometer penis. (
I denne artikkelen vil du lære spennende fakta om vagina.)

Penis Fakta 9: Retning: Hvor er penis?

Halvparten av alle peniser er bolt oppreist. En ytterligere 25 prosent av de mannlige kjønnsorganer har en høyre eller venstre krumning. Fordelen med de to sistnevnte eksempler: Du kan rykke inn i ukjent territorium og bringe kvinnene uventede høydepunkter.

Penis Fakta 10: Q & A: Hvor fornøyd er menn med penis?

Nesten halvparten av alle menn er misfornøyd med sitt beste stykke. Ifølge en amerikansk studie fant 39 prosent av deres penis er for liten. En britisk undersøkelse fant på spørsmålet om penis størrelse at selv 45 prosent ønsker å ha mer i buksa. De fleste blir helt grunnløse bekymringer, som 85 prosent av deres partnere er helt fornøyd med sex delen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 + = 62