Posts

mest intime velvære

Som noen ganger forblir i normal Sexalltag på banen, er Tantra høyt på agendaen: overbærenhet av vagina. Det kvinnelige kjønnsorgan er i den indiske kontakt undervisningen "Yoni" ringte og dem er en spesiell massasje ment for. Lær hvordan Yoni massasje utløper og hvordan de påvirker kvinners seksualitet og så tenne nytt ønske kan

Yoni massasje

En Yoni massasje setter mye tro på den tantriske massør fremover ©
Getty Images

Hva er en Yoni massasje?

I Yoni massasje av kjønnsorganene å bli massert fra utsiden og innsiden til reglene i Tantra av en utdannet Tantra lærer.

Hva skjer under en yoni massasje?

Yoni massasje utføres i en rolig atmosfære med stearinlys og avslappende musikk. I ritualet, massør dekket kroppen hennes med bare en klut. Kvinnen blir massert på den annen side, er naken. Det er en full kroppsmassasje, som ender med masserer kjønnsorganer av damen. Først ryggen, deretter massert forsiden av kvinnene. Å skjemme bort de indre kjønnsorganene til kvinnen iført Tantra lærer latekshansker, som hun gnidd med oppvarmet glidemiddel så forsiktig trenge inn i skjeden, og for å sette det på G-punkt stimulering. Ofte hvile hendene et øyeblikk på og i kroppen til kvinnen. I tillegg, labia, klitoris og ben er massert i sirkulære og tromme bevegelser. I løpet av denne tantra ritualet Yoni massasje terapeut kommuniserer med kvinnen for å finne ut deres preferanser og behov når det gjelder sin seksualitet. Fordi hver kvinnes kropp, fungerer jedeYoni annerledes.

Hva er en Yoni massasje?

Yoni massasje er å hjelpe kvinner vet kroppen sin sammen med sin glede peker bedre og å øke sin seksuelle nytelse. Fordi denne spesielle formen for sensuell tantrisk massasje krever særlige tillit (tross alt det gir massør helt av), og eiendeler for å slippe å lære samlet seg kvinner til å åpne opp og tillate kontakt. I Tantra er Yoni massasje anses å være en helbredelse for kvinner og entkrampfendes ritual. Her er en kvinnelig orgasme, selv om en behagelig bieffekt, men ikke et must. Alle som mener det er det massasje av Yoni bare om seksuell nytelse og orgasme som høydepunktet av kvinnelige ønske er galt. Fokuset er på det sensuelle avslapning.

Hva gjør en tantrisk massasje, og hvor det tilbys?

Yoni massasje tilbys i spesielle tantrisk massasje studioer. Det varer avhengig av størrelsen 30 til 90 minutter eller lenger, og koster mellom 100 og 250 euro. De som ikke har mot til å åpne opp foran en fremmed sånn, men fortsatt ønsker å nyte en yoni massasje, kan delta på en Tantra seminar for par med sin partner, der massasje teknikker vises.

I denne artikkelen gir vi deg mer informasjon om erotisk massasje.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − 91 =