Posts

Forretningspartnere i stedet for elskere

Sugar daddies har ikke tid til et forhold - og leter etter problemfri utskiftning

sukker pappa

En Sugar Daddy og Sugar Baby gå et ekteskap av bekvemmelighet, en ©
Getty Images

Hva er en Sugar Daddy?

En sukker pappa er en rik mann som er ute etter en vakker ung dame. I gjennomsnitt er en sukker pappa 42 år, for det meste jobbet som spesialist eller leder, entreprenør eller konsulent og har en gjennomsnittlig årslønn på rundt 240.000 euro. Han må vite ikke mye tid og / eller ønske, en kvinne på en naturlig måte for profesjonelle grunner, å elske med henne, og for å se hva som kan utvikle seg fra det. I stedet ønsker han å finne en like ukomplisert dame på en enkel måte som pryder ham som en rettferdig følgesvenn ved sin side, og han befinner seg i en stressende forhold hver dag. Men han er villig til å betale kvinnen. Den gjennomsnittlige kostnaden for en Sugar Baby er per år på 42.000 euro. Av disse Lady behag i en luksuriøs livsstil som inkluderer, for eksempel sukker stykker som lang avstand reise, eksklusive arrangementer, designer klær, personlige trenere og vaskedamen.

Hvordan finne en Sugar Daddy og Sugar Baby sammen?

På sukker pappa nettsteder som "seekingarrangement.com" eller "mysugardaddy.eu"Som ifølge operatørene har en raskt voksende i popularitet, både rike menn, men også unge og økonomisk svake kvinner frigjøre opprette en profil, inkludert bilder og beskrive deres egenskaper og preferanser. Hovedsakelig studenter og håpefulle skuespillere eller modeller som mangler midlene er registrert på dating nettsteder. Som med andre online Flirt portaler, brukerne lære via e-post og chat vet, så bytt om nødvendig telefonnumre eller arrangere et møte. De to sjekk som sympati, seksuell interesse og felles interesser eksisterer og ytterligere individuelle dating kriterier er oppfylt. I likhet med sukker-Daddy-Sugar Baby forhold da ser på gjensidig interesse, de to partene definere sine egne ideer. 24 prosent av mennene er for øvrig gift og ser derfor for eksempel bare en kone for måten som gjør dem til virkelighet ønskene som ikke oppfyller kona.

Hva gjør en Sugar Baby for lommepenger gjøre?

Primært er det sukker pappa på jakt etter en grei partner, for eksempel, følger ham til hendelser, venter ham etter å ha jobbet med et deilig måltid eller holder ham i de mange ensomme netter på forretningsreise samfunnet. Selvfølgelig kommer den med sukker pappa ordninger også om sex. Men i motsetning til prostitusjon, kvinnen søker fra sine givere frivillig. Til slutt, begge parter bli kjent først, og bare gå hvis du liker en avtale en, men som kan sies opp når som helst. The Sugar Babies er vanligvis selvsikre kvinner, ikke føyelig mus. De elsker luksus, skjemme bort deg selv glad og er forberedt på å være en avslappet og hyggelig gallionsfigur for Sugar Daddy. Enten å holde dette lenge, men når de ofte nekter anmodning fra Sugar Daddy, er tvilsomt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − = 24