Posts

Kjærlighet ved avstand

Er du en av de 54 prosent av tyskerne, som allerede har gjort en lang avstand forhold - eller kjøre bare én? Og du ville ha trodd at partneren din har muligens lidd mer fra dette forholdet modellen enn deg selv? GLAMOUR har gått fenomenet avstand forhold på bakken og har skapt sammen med deals.com en undersøkelse: Resultatene er overraskende

499507497

Mobiltelefonen er den mest populære form for kommunikasjon i langdistanse relasjoner
©
Getty Images

Avhengig av hvilken side du ser på det, har vi blitt mye mer villig til å inngå kompromisser - eller ikke. Kvinner og menn ønsker å gi verken kjærlighet eller på karrieren, og derfor leve med partner som hun forelsket seg i på ferie, mens han studerte eller til en datingside på internett, i en lang avstand forhold. Men en tredel av mennene i undersøkelsen og 40 prosent av kvinnene håper at kjærlighet på avstand er bare en midlertidig løsning. Men likevel: "Når det gjelder kjærlighet, ikke avstanden ingen rolle," sier hver 34 prosent av mannlige og 31 prosent av kvinnelige respondentene.

adskilt fra et gjennomsnitt på 650 kilometer

For kjærligheten ikke avstanden er for langt: 78 prosent av respondentene gjøre en lang avstand forhold i Tyskland, 14 prosent innenfor grensene til Europa (Tyskland ekskludert) og 8 prosent pendler selv utenfor Europas grenser for partneren. I gjennomsnitt hvert par reise rundt 650 kilometer hver vei for å se sin partner. At dette er ikke billig, er hevet over tvil. Enten utgifter til bensin, for fly eller togbilletter eller til mobiltelefon regning: De månedlige merkostnader på lang avstand forhold, er i gjennomsnitt på 220 euro. Det er en årlig rate på rundt 2600 euro.

Hverdagen vil finne sted på mobil

Kommunikasjon er det være alt og i et partnerskap som er enda mer sant hvis partneren bor i en annen by. Ifølge resultatene fra undersøkelsen, 96 prosent av samtaler for par foretrekker mobiltelefoner med sin partner å fortelle eller lave punkter av høydepunktene på dagen. 85 prosent foretrekker å snakke med hverandre på fasttelefon eller sende tekstmeldinger. Den videochat, for eksempel, er Skype og chat via Facebook og hva app er mindre populært som et kommunikasjonsverktøy. Overraskende og vakkert: Nesten halvparten av alle respondentene også fortsatt skrive brev til sine kjære.

Liten tid = lite sex?

Nummer én av utfordringene som par må overvinne i et forhold på avstand, er mangelen på tid sammen, eller mer presist mangel på hverdagen, om menn og kvinner med mer enn 60 prosent er enige. De Sehnsuchtnach Motstykket følelser, mens menn har en tendens til å bli verre sjelden sex igjen, kvinner med 53 prosent (for menn er det bare 43 prosent) i forkant av et større problem. gjensidig tillit fantastisk og gledelig i denne sammenheng er en annen, fordi lojalitet og sjalusi vises i listen over problemer med både 27 og 21 prosentpoeng.

Avstand holder kjærlighet frisk

Selv om menn lider mer på avstand, men synes likevel å vurdere de positive aspektene noe mer enn sine partnere når det kommer til de gode sidene av et langdistanseforhold. I synkende rekkefølge disse er påvente av hverandre, vil den resulterende avstand ved det frie rom for seg selv og til hverandre at man tar det første sted målrettet gang. Begge er her med over 30 prosent er enig i at de er mindre sannsynlig går gjennom mangel på hverdagen på nervene og elsker fersk holder så lenger.

Menn vil heller flytte for kjærligheten

Selv om en tredjedel av respondentene ville være villig til å gjøre en lang avstand forhold uansett lengde, de fleste respondentene ser en maksimal tidsramme på rundt to år. Menn har mer tålmodighet her og er mer villige til å leve så lenge i en lang avstand forhold, inntil kontrakter (39 prosent, kvinner 28 prosent). I menn, den viktigste grunnen for en langdistanse forhold er måten at partneren har forandret byen for en jobb (23 prosent). Av dem 36 prosent er villige til å endre bosted for kjærlighet, men bare 28 prosent av kvinnene ville flytte til sin partner. Og hvis et barn er på vei? Deretter sier 19 prosent av mennene og 17 prosent av kvinner, vi trekker sammen umiddelbart. Som de andre 80 prosent, ville bestemme seg i en slik situasjon er fortsatt usikker.

Når langdistanse forhold og aldri igjen?

21 prosent av mennene ønsker å inngå et forhold med en avstand mer måten etter en slik en tålelig liv scenen heller. For kvinner bare 16 prosent avvise en annen lang-avstandsforhold. 18 prosent av mennene og 16 prosent av kvinnene oppgir at et tidligere forhold som allerede har mislyktes på avstand. Men hvor Ryktet, kan du ikke forestille deg, og så en tredjedel av respondentene sier til slutt: Når det gjelder kjærlighet, ikke avstanden ingen rolle.

De lever i en lang avstand forhold? På de neste sidene har vi noen tips til deg som er samlet som lar deg å forkorte ventetiden til å bli sett igjen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 + = 92