Posts

Ikke kjedelig!

Evaluerer din kjærlighet på: Fem variasjoner av misjonærstillingen, hvor selv tilhengere av mer eksotiske sex stillinger få en smak

misjonærstillingen

Trøtt i Love: Misjonærstillingen er undervurdert under sex
©
Getty Images

Sitt rykte strekker seg fra "er fint" opp til "dødelig kjedelig"Misjonærstillingen er selve symbolet på som praktiseres bare av tanken og mange lat Vanillia for mange. Men bare fordi du forårsaker i misjonærstillingen ingen ryggsmerter forvridde, som i andre seksuelle posisjoner på en stol må bruke eller holder på hendene i været, er langt på at denne seksuell posisjon er utilfredsstillende. Det er nettopp i sin enkelhet er styrken i menneskeoven kvinne-ned-stilling: paret kan slappe av, se inn i øynene mine, kyssing, holde hender og bringe komplett uten å brenne lår til klimaks.

Spesielt for stressede kvinner misjonærstillingen er en velkommen flykte fordi de er i bokstavelig talt bare en gang "lå flatt" kan. Hvem klassikere på Sex fortsatt er for kjedelig, eller som det rett og slett ikke kan nå orgasme (for klitoris stimulering er ikke optimal, faktisk) som forsøker de beste tidene av følgende fem varianter av misjonærstillingen:

Alternativ 1: Den rette vinkelen

Liten endring: La oss starte med en enkel posisjon. For å endre helningsvinkel og forbedre stimulering av klitoris, skyv i sex bare en pute under baken. Dette hans kjønnshår området gni klitoris. I tillegg kan man trenge dypere inn i deg og kanskje nå din G-spot.

Alternativ 2: utstrakte

I den klassiske misjonærstillingen kvinnens ben er satt opp, mens hun ligger på ryggen. Strekke på bena på den annen side på sengen og trykk lårene så tett det kommer sammen, du redusere skjedeåpningen. De gir i tillegg til mannen gjennom nær kontakt større friksjon som fikk ham i denne seksuell praksis garantert nytelse.

Alternativ 3: solidaritet

Du ønsker å nyte intense øyeblikk og g-punkt stimulering under sex-alike? Da er det bare å sette bena bare på skuldrene av din seksualpartner. Dermed kan det trenge inn i de dypeste realms, har hendene fri for ekstra klapp og også har fantastisk utsikt på kroppen din.

Variant 4: Spille med overkroppen

Hvis det totale er fortsatt for passiv, satt opp på overkroppen. Du kan enten stole på albuene eller holde på partneren din. Tilgang, for eksempel, hoftene, så kan du styre tempoet. Eller i tillegg vikle bena rundt ryggen fortsatt å utdype satse vinkel i posisjon.

Alternativ 5: Relief

Hvis du liker misjonærstillingen har ikke lovet under seksuelle stillinger fordi vekten av din partner for mye veier på deg, be ham neste gang samleie for å bære med hendene i stedet for å holde overkroppen helt på. En annen lettelse alternativ: lukke bena etter penetrering av penis og mannen kneler utenfor bena i stedet for å strekke bena langs.

Lær alt om den beste
Posisjoner i Kamasutra

Lei av GLAMOUR? Her kan du vår
Nyhetsbrev. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 3 =