Posts

Han er faktisk ikke interessert

Husker du lærdom fra filmen "Han er faktisk ikke interessert"? Nei? Så høy tid å oppdatere minnet, fordi så snart du skyver men i selv løgn modus à la "Kanskje han slettet nummeret mitt ved en feil", Ja, eller han har blitt angrepet på vei hjem fra en varulv som har bitt av hendene og logisk kan ikke lenger hva tilføye uten hender, ikke sant? Hvordan vet du at en mann er ikke interessert

Han kaller ikke fordi han er i dag faglig sterke festet. Han sover ikke med deg fordi det er ennå ikke over sin ex unna. Og det faktum at han bare berusede kontakter deg, er et godt tegn, så fulle menn alltid fortelle sannheten.

Hallo?! Lytt til umiddelbart og begynne å tenke og å kaste bort tiden din, spesielt med denne mannen. Fordi: Han er bare ikke noe for deg. I alle fall ikke slik du vil ha det og fortjener å ha. Skiltene der kvinnen innser at en mann har genuin interesse også Beth (Jennifer Aniston), Mary (Drew Barrymore) og Anna (Scarlett Johansson) allerede i mellomtiden avanserte til den klassiske filmen "Han er faktisk ikke interessert" allerede er riktig tolket. Ni tegn på at en mann er ikke lett for deg - og hva du kan lære av det.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 38 =