Posts

bare venner

Hva betyr det når du er sammen med en mann i "Friend zone" er og hvordan man skal håndtere best med platonisk vennskap

Friendzone_170462456

Friend Zone: Vil jeg være hans faste eller beste venn? ©
Getty Images

Dater modell "venner med fordeler", Friendly menn og kvinner går der, avhengig av humøret til sengs sammen, er nå en av Singles kjærkommen anledning til å ha en stress-fri sex. Selv om ingen følelser av de involverte ha samleie urelaterte krav i spillet, er situasjonen i den såkalte "Friend zone" komplisert.

Hva betyr ordet "Friend zone" når dating?

Definisjonen av denne sonen er ganske enkel: Gutt møter jente, forelsker seg i en dating prosessen i den andre og ønsker mer enn bare et vennskap av begge. imidlertid ikke den andre personen ikke utvikler følelser og ønsker at forholdet ikke har "Friend zone" går.

Hvordan kan du fortelle at du i "Friend zone" er eller er på vei ut?

I menns atferd og deres håndtering av en kvinne som snakker det meste volumer, så spørsmålet er: "Han vil ha sex, et forhold eller bare vennskap?" ofte oppstår ikke bare. eller ikke - etter et par datoer i øyeblikket ut av vennskap mer kommer. Enhver mann som er interessert i en kvinne vil før eller senere prøve å få det tettere fysisk godt og la platonisk scenen bak. Så gå for litt tid med hverandre og mannen gjør selv ettermiddagen på den idylliske innsjøen piknik eller rolig DVD kveld på ditt hjem noen tilnærmelser, han er enten veldig sjenert eller ser du bare som en god venn. For å få absolutt sikkerhet om han kjæreste potensial, eller bare ønsker å være en god venn, har du ikke annet valg enn å ta initiativ og fortelle ham heller sine amorøse hensikter eller gjøre fysisk kontakt, for eksempel ved å ta hånden hans. Hans reaksjon er enten i "Friend zone" transport eller syvende himmel.

igjen "venn regulert"? For å unngå "Friend zone" å lande

Da mannen fra hvem du vil begge samtidig sex, et forhold, eller på det meste, ser bare en god venn i deg, som kan være ganske deprimerende. Selvfølgelig kan han disinterest rett og slett være fordi han er på en annen type kvinne. Ofte, men kommer en dame utilsiktet inn i "Friend zone" Dating i, hvis det er for fint og spesielt gjør ikke deres behov klart. Hvis du alltid "hyggelig jente" er det noen gang har tid er tilgjengelig, og for eksempel godtar at mannen er dating andre kvinner eller historiene om Rendezvous' lytte, ender du opp nok også neste dato i "Friend zone",

Ønsker du å bli ikke sett av menn som en potensiell partner og som en kompis nå, må du være fra de ikke-bindende møtedatoer. Bare fortell gjenstand for ønske om at han skulle hente deg hjemmefra, og du liker "høyre" ønsker å gå ut. han kan være sikker på at ingen og / eller ikke svarer som ønsket til fysiske tilnærmelser, hjelper bare én ting: uttaket. Gå bort for en stund fra hans liv og dykket etter et par uker tilbake i sitt synsfelt. Bare da vil han gå glipp av rundt seg og føler forhåpentligvis at han ikke lenger ønsker å gjøre uten deg: nemlig som en solid snarere enn en bestevenn. han ser deg med en annen mann, slumrende følelser blir vekket i ham kanskje ikke var klar over ham som nettopp donert det all din oppmerksomhet.

Hva bør du gjøre hvis din beste venn er forelsket i deg

Gjort det motsatte scenario og din beste kompis eller en ny dating partner du i skuffen "no boyfried material" har satt, blir forelsket i deg, bør du gjøre så klart det er ikke mer enn et vennskap mulig mellom dere. Han kan avgjøre om det for ham "Friend zone"Forholdet er kvalifisert eller distanserer seg heller fordi han er følelsesmessig veldig involvert. Han er din venn, du kan forelske likevel på et tidspunkt i ham eller har en kompis for det ene eller det andre platonisk møtet.

Les mer om "Friend zone":

Hvis du er i vennskap sone med en mann? Chat i forumet om dette med andre Glamunity medlemmer!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1