Posts

Affairs etikette

Noen vil aldri bli involvert i en affære, de andre gjør et bevisst valg i favør og mot et solid partnerskap. Sistnevnte kan ha noe ønske om et sterkt bånd eller bare like til kunnskap: Det er bare sex! Men en affære som skal læres, fordi plutselig alvorlige følelser i spillet, er snart over enkel seng moro. Dos and don'ts for en arbeider affære uten lidelse (selvfølgelig bare for single)

affære

Er kysser tillatt i det offentlige? En affære trenger klare linjer slik at ingen av partene er brutt
©
Getty Images

Mang en enkelt kvinne har en "Friends with Benefits"Feiret fra tid til uhemmet lidenskap med sin eks-partner, hennes romkamerat eller overskrider den varme Disco bekjent av og til for tête-à-tête. Som ikke glemme at i et forhold er mer rom for moro enn for store følelser er på den sikre siden. Du kan si. Men det er mer til et kjærlighetsforhold uten lidelse. Med vår saker etikette kan du nyte din varme kjærlighetsaffære.

Dos:

drøfte behov

Snakk fra begynnelsen med lover / lover vanlig engelsk: Hva vil du? Hva gjør han forventer? Det handler ikke bare om seksuelle preferanser, men også til en generell idé om pengene dine. også finne svar på spørsmålene: Hvor ofte ser du deg selv? Finn kjærtegn bare privateid eller offentlig?

nyte

En affære tjener ett formål fremfor alt: nyte sex! Hvis dette ikke (lenger) være tilfelle, er det på tide å avslutte saken. En dårlig samvittighet eller føler at du er alltid bare de andre, han vil aldri tilgjengelig hvis du har lyst på et møte skal aldri plage.

medvirke

Du sover med sjefen din eller ex-kjæresten til søsteren din? Da bør du sannsynligvis Techtelmechtel bedre opphold hemmelig for ikke å skade utenforstående eller for å beskytte seg mot det snakk om kolleger. Enige om hvem som kanskje vet om forholdet og deretter nyte krible i hemmelighet smooching på kontoret heisen.

don'ts

håper på en lykkelig slutt

Og nok en gang: det handler om sex og underholdning! Hvem tolkes inn mer i en affære, risikerer å miste sitt hjerte - og skuffet med høy sannsynlighet.

spille spill

Hvis du husker, i retur, som lover hemmelighet håpet på mer, bør du være ærlig og konsekvent og avslutte saken - uansett hvor god sex kan være. Trenering og komplikasjoner rett og slett ikke har noen plass i en affære.

bli en skapning av vane

Vær oppmerksom på at en affære i de fleste tilfeller ikke er en langsiktig affære. For det første kan fordi en eller begge parter bli forelsket i en annen. Eller rett og slett fordi den stimulans er tapt når det er, eller for eksempel, har sex rutine spennende uforpliktende naturen blitt forvandlet til et forhold som ligner brunst.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − 38 =