Posts

Treasure roterende deg ganger!

Equestrian, misjonær og swing posisjon - siden en evighet de ruller rundt med din kjære i arkene, men den store O-moment bare ikke vil skje, og du lurer på: "Må jeg kjøpe meg nå en Kama Sutra bok til slutt oppnå orgasme uten hjelp?" Svaret er: "Nei!" Posisjons variasjoner bringe moro og variasjon i kjærlighetslivet - og det er ikke behov for ubehagelig gymnastikk for å nå toppen. Tvert imot, for mye fanfare og forvridning distrahere fra det essensielle og føre mest til kramper i låret. Små endringer i populære sex stillinger er ofte nok til å lette kvinnens vei til orgasme:

Sexstellungen_istockphoto

Små posisjon endringer kan ha store effekter på kvinnelig orgasme. Prøv det et forsøk! ©
Plain Bilde

1. Nye høytliggende flybilletter:

Du ønsker å reise til nye høyder? Du må få baken opp først! Det er riktig. I denne varianten av misjonærstillingen er du slapper av på ryggen og legge inn baken på en komfortabel pute eller to. Dermed helningsvinkel brattere - er trolig og din opphisselse kurve. Fordi partneren din kan trenge så dypt, ikke bare i deg, men stimulert med kroppen hans også med hvert fremstøt klitoris. Så har du sjansen for en vaginal og klitoris orgasme samtidig.

2. Halv Dog + halv skjeen = fulle nytelse

Denne stillingen er en symbiose av skjeer og Doggy Style: Du er på siden og støttes av bakkebaserte arm. Hennes kjæreste kneler side bak deg og griper hennes utstrakte, låret for å kunne trenge inn bak deg. I denne posisjonen, sannsynligheten for å oppnå G-punktet i frontveggen av skjeden, veldig høy. De er også i full blomst foran partneren din og dermed tilby ham muligheten, i tillegg til å gi deg nytelse med hendene.

3. Deep bow å fly høyt

Riktignok i denne posisjonen, det gjør ikke vondt hvis du noensinne har sett en yoga studio fra innsiden: Du står overfor partneren din og slå henne tilbake på ham. Nå lener seg frem over kan inntil du kommer med hendene til bakken, og støttes (ikke bekymre deg, ikke bøy knærne eller rute med puter eller en boks cut). Mannen brytes hendene rundt hoftene, holde deg fast, slik at du ikke mister grepet med følgende ecstasy. Høydepunktet denne posisjonen: Den klitoris nerve kan stimuleres fra innsiden og utsiden (for hånd) og hunn G-punktet befinner seg i en gunstig vinkel (!).

4. Hoppe, Hoppe, hooooh stilling

De liker rytteren posisjon, men er ikke (alltid) til din destinasjon? Da kan du sitte ned bare en annen måte rundt på hesten din. Dette øker sannsynligheten for at G-punktet blir stimulert under sex. I tillegg har Herren hender og visjon gratis å konsentrere seg om klitoris og nyte synet av rumpa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 1 =