Posts

De to beste bitene av mannen

Visste du at testikkelen "tampen" har og menn lever lenger uten testikler? Disse åtte mer spennende informasjon og testiklene

Man torso underbukser

Ti fakta om testiklene til mannen ©
iStockphoto

Penis er ikke bare fra perspektivet av mannen sitt beste stykke, men er også funnet hos kvinner fra alle slags gode grunner favør. Med de to tilstøtende kroppsdeler, men mange kan ikke starte så mye: Testiklene er ikke bare ofte neglisjert under sex, men de er også ellers snakker ikke som den mannlige medlem. Testiklene må utføre alle viktige oppgaver. Hva er de, og andre interessante fakta om testiklene vi fortelle deg her:

1. Hva er egentlig i pungen?

I pungen, pungen, de to testiklene (referert til i den medisinske test eller testiklene) plassert. De er omtrent plomme størrelse og har en gjennomsnittlig volum på 18 ml. Dens lengde, bredde og form varierer fra menneske til menneske, og vanligvis ligner på en og samme Herre er ikke engang en egg de andre. Hver testis i det ytre er omgitt av en kappe av bindevev. Innvendig er det omtrent 300 lobules, som igjen gren ut i kanaler og åpner seg inn i testiklene nettverket. Sammen med epididymis (bitestikkel), testiklene er de indre mannlige kjønnsorganer. Epididymis er enn omtrent fem centimeter lange korridorer som en hette på testiklene og er forbundet via frø måte med dem. De er anatomisk delt inn i et hode, kropp og hale. Av dem fra sædlederen er knyttet til urinrøret.

2. Hovedoppgavene for testiklene

Testiklene tjene to svært viktige funksjoner: I dem sperm og mannlige kjønnshormoner er - spesielt testosteron - produsert. Sædcellene produseres i sædkanaler, deretter modnes i hodet og kroppen av epididymis tilnærming og er i sin såkalte "tampen" lagret. Hvis spermier er modne og i stand til bevegelse, blir de slippes ut i vas deferens. De forblir der til neste da utløsning, hvor de vil bli distribuert gjennom urinrøret. imidlertid, de såkalte Leydig-celler som er ansvarlige for dannelsen av testosteron, som er plassert mellom testiklene kanaler.

3. Hvorfor er testiklene ikke er inne i kroppen? Utenfor de synes å stadig være i veien

Når du ser hvordan du skal sitte ned Lords of creation ben eller stadig rette sine beste bitene, en lurer: "Hvorfor Gud ikke har sendt testiklene inne, i stedet for å la dem dingle mellom beina på mennene?" Forklaringen: For å modnes perfekt, sperm trenger en omgivelsestemperatur på ca. 34-35 grader Celsius. I kroppen der rundt 37 grader råde, ville det være for varme frøene. Antyder en mann, men bena over hverandre, temperaturen i testiklene, forårsaker sperm produksjon påvirkes negativt økt. Dette skjer selv med feber eller lang utholdenhet på en setevarme.

har 4. En testiklene også følelser

I stimulering av penis, mennene avgjørende for noen enn i pungen er. er allerede noen liten streke for mye fordi de er der svært sensitive eller kilen. Andre er imidlertid slag selv (nøkkelord: "genital Spanking"). De fleste menn har, men sannsynligvis ikke motsette seg en sjelfull spiller med sine baller. Spesielt når Blowjob testiklene frem til en bit av oral kjærtegnet.

5. menn får "blå egg"Hvis de ikke ejakulerer under sex

Når kvinner får orgasme under sex, som faktisk er tilfredsstillende, men de gjør ikke noe stort drama ut av det. Menn, derimot, klager over å føle testiklene ville bokstavelig talt sprekke hvis ingen utløsning finner sted - og dermed ha enda en bit av rettigheter: "blå baller" eller blå baller (fordi gentleman polert holdenhet), fenomenet kalles, der akkumulert av seksuell opphisselse i testiklene blod (som blant annet bidrar til å få ereksjon) ikke kan flyte og gir en blålig misfarging av testiklene. Det oppstår vanligvis under langvarig seksuell avholdenhet og kan forårsake smerter i testiklene og lysken.

Ytterligere fem fakta om testiklene, se neste punkt siden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 44 = 53