Posts

forsvant

av "ghosting" eller benching du aldri har hørt? Du er sannsynligvis i løpet av din dating liv allerede "offer" denne feige oppførselen bli - eller har selv søkt seg. GLAMOUR forklarer hva med "ghosting" og "Benchin" handler om hvordan du håndterer det, og hvis du kan unngå det

ghosting par

Ghosting: Bare virket alt © å være i orden og plutselig dating partner forsvinner sporløst
Getty Images

Hva er "ghosting"? (Artikkelen har til "
benching" Finner du her") 

begrepet "ghosting" beskriver prosessen at personen du er dating, gjør seg uten forvarsel og forklaring fra støvet. Anrop blir ikke besvart, ikke besvart og meldinger allerede gjort avtaler ikke holdes. Det er som om ingenting hadde skjedd - som om du hadde sett et spøkelse, nå forsvunnet. Den dårlige: "ghosting" ikke bare skje etter noen Rendezvous', men kan skje selv etter måneder eller år med relasjoner. Også er det fortsatt smidd sammen planer for fremtiden og plutselig er det over.

Ingen tvil, "ghosting" er umoden og respektløs. Minst en kort tekstmelding med en uttalelse som "Jeg beklager, men jeg tror fra oss begge er ingenting. hilsen" hvem som helst kan trykke inn tastene. Og en var allerede i ligaen for lang tid å fjerne luften er et must. Men hvorfor noen mennesker ikke å overholde disse mellommenneskelige regler anstendighet?

Hvorfor noen mennesker opererer "ghosting"?

Du trenger ikke føle deg som en diskusjon eller frykt for konfrontasjon. Du har allerede gjort vedtak for seg selv, at de ikke lenger ønsker å fortsette forholdet. Det var bare et par datoer som "Ghost" har vist at det ikke knitre, han mener at han ikke er noen forklaring skyldte til dating partner, er det fortsatt ingen fast obligasjon. Kanskje det virker en debatt bare overflødig eller han frykter å fornærme seg selv når han "setter en stopper" med noe som var ennå ikke moden for avgjørelse.

allerede eksisterte et partnerskap som er "ghosting" fortsatt utilgivelig. I dette tilfellet, den personen som gjør seg knappe, angst, andres følelser har vondt eller rett og slett ikke vet hvordan han kunne forklare hans beslutning. Eller er han bare en feiging.

Hvordan håndtere "ghosting" til?

Uansett hvorfor noen "ghosting" driver, bør du ta dette problemet i alle fall som en mulighet for å krysse av disse menneskene. Ikke snakk etterpå og ikke som lurer på ham. den "Ghost" det er ikke verdt det. Selvfølgelig er det mer vanskelig å akseptere forsvinningen av partner, jo lenger de var sammen. Og utvilsomt ville forklare mer enn passende, men du ser det på denne måten: Med sin "ghosting"Atferden du allerede har fått fakta som du trenger for å fullføre med denne mannen. Han er ikke den rette.

Hvordan unngå "ghosting"?

Ut av respekt og anstendighet enhver fornuftig person bør "ghosting" unngås. Tross alt, vi er alle bare ute etter kjærlighet og alle fortjener minst en kort forklaring. Vær ærlig og fortelle deg at det bare ikke over radio. Prøv å ikke gjøre noen falske forhåpninger fra begynnelsen, dating partner. Hvis du legger merke til i løpet av rendezvous at du ikke har noen seriøs interesse, da oppføre seg deretter foreslo i stedet for å ta farvel med ordene: "Jada, vi kan møtes igjen gjerne. Ring meg!" Fordi da er det vanskeligere å trekke skikkelig fra saken.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =