Posts

Første gang etter

Den første sex etter fødselen av barnet er en viktig begivenhet for unge foreldre. Har Sex etter fødsel vondt og hvor mange uker du bør vente før samleie etter svangerskapet, slik at det ikke fare for mors helse? Er det greit hvis du fortsatt føler noe ønske for partneren? Finn all informasjon

Sex_nach_Geburt_106520341

Sex er allerede raskt etter svangerskapet mulig - og vakkert!
©
iStockphoto

"Det er under 50 centimeter stor gutt kom ut, min skjeden bestemmes nå mye lenger enn før." "Etter episiotomi ikke samleie vondt sikkert." "Vil finne kroppen min etter fødselen attraktiv partneren min?" "Hvor lenge har vi venter på å ha sex etter graviditet? "etter fødselen av et barn, mange kvinner sliter med disse tvil og tenke på alle slags spørsmål om om sex etter svangerskapet. GLAMOUR har svarene for alle nye mødre og fedre.

Når kan jeg ha sex igjen etter fødselen?

Etter fødselen er livet av foreldrene hodet: Rundt klokken barnet trenger sine foreldre, amming hard nøtt å addisjon og søvnløse netter for å ta plassen til en romantisk sidesprang. Gjennom disse endringene, ønsket om sex første ved veikanten for mange par. I tillegg er de fysiske konsekvensene av fødsel sørge for at det ikke skal tenke så raskt til samleie.

Som regel leger anbefaler å vente fire til seks uker med sex etter svangerskapet før livmoren har gått tilbake, har sårene grodd og sting (for eksempel etter en episiotomi) og etterbyrden er over. Selv etter et keisersnitt, må mødrene gjenopprette de fleste for et par uker etter inngrepet, slik at de kan nyte uten smerter samleie igjen. Prøv det og føler deg sakte (i posisjoner der kvinnen kan styre intensiteten i bevegelsene) tilnærming. Generelt, hvis begge parter føler deg komfortabel og føler glede, er det ingenting mot sex etter svangerskapet - selv før "vanlig" Allerede seks uker. Men nødvendigvis kondom bør da brukes på grunn av risikoen for infeksjon. Dette beskytter også mot en ny graviditet. Fordi dette kan skje til tross for fravær av menstruasjon og amming.

Men: Ikke legg deg under press! Noen mødre og fedre ønsker ikke vil være tilbake i månedsvis. Endelig hormonene fortsatt gal etter svangerskapet og den nye rollen som foreldre kan allerede lite rom for timer med seduction økter.

vagina endringer etter fødsel?

Dersom barnet er født på en naturlig måte, har vagina en stor stress bak og behov, avhengig av størrelsen på barnet, noe som resulterer sår og sette skjøtene mellom en og to uker til regress. Frykten for vagina kunne "ausgeleiert" være ubegrunnet. Fordi første kan det ikke bare utvide, men også kontrakt igjen - som en stram gummistrikk. Og for det andre bidrar Rückbildungsgymnastik å gå tilbake til den opprinnelige tilstanden og for å unngå inkontinens. Så trene regelmessig bekkenbunnen. For eksempel med spesifikke øvelser eller kjærlighet baller. Forresten, vanligvis ikke - Menn merke mulig minimum forskjell - både eksternt og internt.

Det kan imidlertid være at skjeden ikke er våt som raskt og omfattende etter en graviditet, og så gjennomtrengning av penis er vanskeligere. Dette er vanlig i ammende kvinner fordi deres østrogennivået i blodet synker, noe som negativt påvirker dannelsen av vaginal sekresjon i slim i slimhinnene i vagina. I kontrast hjelpe Lube, tålmodighet og mye av ømhet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 41