Posts

Orgelet av glede

Uten sex ville være bare halvparten så mye moro: spennende kunnskap om klitoris

klitoris

GLAMOUR avslører interessante fakta om klitoris ©
Getty Images

At klitoris når det er en avgjørende ikke det viktigste kvinnelige glede spot, der du må ta hensyn i sengen i lang tid, har spredd seg, heldigvis, i de fleste menn. Og fordi menn vil ha sin 
Seksuell partner tar godt vare på penis, de har i "bravo"Brakte mange tips i biologi klassen, og en eller annen film eller video på internett, slik at menn finner nesten alle av klitoris ufeilbarlig i 2013 og stimulere riktig. Men det vi vet kvinner egentlig om kvinnelig nytelse organ, bortsett fra at det kan gi sex for en fantastisk orgasme? GLAMOUR forteller deg fire spennende fakta om klitoris

Som egentlig betyr "klitoris"?

begrepet "klitoris" kommer fra det gamle greske ordet "kleitoris" og midler "liten bakke", Ofte er det kvinnelige organ av glede også kalt "klitoris" referert. men det er ikke så liten som navnet antyder, men enda mer enn mange penis!

Du vet kroppen din egentlig veldig bra: Hva er klitoris strukturert?

Den godt synlig fra den ytre delen av klitoris som er over mellom labia minora er, "glans", Men dette er bare begynnelsen på gleden-organ. Mesteparten av klitoris ligger i kroppen til kvinnen. Fra den ytre enden en schlauchfömiges svamp kommer fra innsiden av legemet, som ender i opp til ti centimeter lange prosesser. Disse omgir vaginalveggen og urinrøret. Gjennom klitoris vev er over 8000 nervefibre som gjør klitoris til det eneste organ som brukes utelukkende for fornøyelse.

En orgasme av klitoris fungerer vanligvis best, men kan få ereksjon de?

Ikke bare penis kan øke sine dimensjoner når opphisset betydelig. Volumet av klitoris vokser i dette tilfellet. Den kvinnelige glede organ har enda mer enorme enn mannlige medlem. Som morgen menns ereksjon, kan klitoris kvinner svelle under søvn.

Er at G-punktet eller klitoris?

Minst like legendarisk som klitoris er G-punktet. Til dags dato, sexologer krangle om eksistensen av gleden flekker. Ifølge hans (han) finder og navnebror Ernst Gräfenberg han er tre til fem centimeter bak skjeden på frontveggen av skjeden og frigjør angivelig orgasmer uavhengig av stimulering av klitoris fra. Men nyere forskning viser at muligens klitoris for alle kvinnelige orgasmer kan være ansvarlig. Urolog Dr. Helen O'Connell fant at vaginal og klitoris vev i kroppen til kvinnen møte akkurat der angivelig G-punktet ligger. Den australske legen selv sier: "Skjedeveggen er klitoris." Forfatteren og redaktøren av Science "New York Times"Natalie Angier, spekulerer i hennes bok "Woman. En intim geografi av kvinnekroppen"At G-punktet kan være noe mer enn tuppen av klitoris. Si: vaginal orgasme likeledes ville forårsaket av stimulering av klitoris og er derfor klitoris orgasme.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − = 80