Posts

Subtil forførelse – er det mulig?

Enten du er singel og finne den type bar i den andre enden ganske godt eller være i et forpliktende samarbeid og tilbringe en varm kveld igjen med partneren din ønsker: Det vil være teknikker for kvinner, menn kan bli forført på kort tid - og uten avkledning ...

subtil Verführung_532401

Ikke bare med biler eller nakne fakta man kan forføre menn. Enda mer subtile signaler er effektive forelsket ©
Getty Images

Zack! Samantha Jones i tårer "Sex and the City" hennes ytterfrakk på, presentert for porter sin drømmekroppen i sexy undertøy og spør: "Kommer du opp?" Du er en slik direkte slå på TV? Alle bedre, fordi ekte menn foretrekker når det kommer til seduction en metode som er mer forsiktige. Til slutt, de er jegere og samlere, og ønsker å erobre kvinner, i stedet de får servert på et sølvfat.

 kan Kvinner til å forstå deres seksuelle interesse menn gi - uten å slippe sine klær og la deres stolthet:

Nese-øre teknologi

Menn reagerer på øret ekstremt følsom for milde innslag. Derfor hvisker av sin agenda - og meldingen må ikke engang være skitten. Hvis nesen av kvinnen den berører øret hans for et øyeblikk, så det burde øke sitt ønske om sex.

spesielle øyeblikkene

Øynene er sjelens speil. Derfor ser kan - antennes hans brann - godt brukt. En test viste: Når kvinner søker øyekontakt med mannen i hennes begjær 35 ganger i timen, er sannsynligheten for å bli kjent med 60 prosent økning sammenlignet med kvinner som sjelden tar en titt. Hvem her fortsatt smilende, allerede halv vunnet.

massasje Arts

Hvis folk kunne male - gjennom en forseggjort hodebunnsmassasje ville vi gjøre det. En forførende forsøk på DVD kvelden med partneren er verdt: Selvfølgelig kan massasje utvides fra hodet til kroppen hans ut - hvis du gjør jobben din godt.

å se rødt

Du trenger ikke å flytte ut, men tiltrekke - og sant, nemlig rødt! En studie ved University of Rochester i New York viser at menn finner erotisk ladet signalfarge i bokstavelig attraktive.

spontane kysser

Det kan være så enkelt: Kiss valgt spontant og lidenskapelig. Enten du har lenge vært et par eller din nye kjærlighet data bare nylig. Kyssing er oss fortsatt den beste og vakreste måten for fristelsen!

Enda flere seduction triks du kan finne på neste side.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1