Posts

være glad for stykke

En studie har funnet når vi er lykkeligst

være fornøyd

©
Stocksy

snart feire din 23 bursdag eller 23? Gratulerer! Fordi denne alderen er en av de lykkeligste årene av livet. Minst, sier en
Survey ved Senter for Økonomisk ytelse ved London School of Economics. For dette, mer enn 23.000 frivillige i alderen 17-85 ble intervjuet. Resultatet: vi er lykkeligst med 23. Så muligens etterfulgt av en liten losing streak - fordi neste lykke-peak bare følger etter avgang med 69nde

Respondentene bør først vurdere hvor glade de ville være om fem år. Etter utløpet av de fem årene de ble spurt igjen hvor heldige de er aktuelle. Yngre respondenter tendens til å overvurdere sin lykke, mens eldre er det ganske undervurdert. Det var en U-formet kurve med topper i en alder av 23 og opp 69nde  

Som ikke ønsker å vente på neste bursdag, bare tro meg: du kan påvirke din lykke til! Her er de 20 beste tips for mer tilfredsstillelse:

TIPS 1:

Hvem klarer ofte å glede i små ting, er lykkeligere enn noen som har erfaring fra tid til intense øyeblikk av lykke. Frekvensen er kritisk, ikke intensiteten! Og der lurer øyeblikk av lykke? Overalt! Ta alle dine sanser og oppmerksom på omgivelsene sant - for gitt kan dermed være en sann kilde til lykke.

TIPS 2:

Spør deg selv regelmessig: "Hva er det nå i dette øyeblikk, hva jeg kan være lykkelig?"

Tips 3:

Hold deg med dine tanker i her og nå. Mesteparten av vårt hode er et sted i fremtiden eller fortiden. Vi velte problemer og vanskelige situasjoner gå om igjen i tankene. Vi savner de tingene som kan gjøre oss lykkelige i dette øyeblikk.

Tips 4:

Hvem kan være glad og entusiastisk om ting utstråler også entusiasme og glede. "Det er for lite drømte i vårt samfunn"Kritisert Dr. Werner Krag, en psykolog og forfatter av boken "Hvorfor er jeg ikke fornøyd?", Det er mål, ambisjoner, drømmer og personlige oppgaver som motiverer oss, inspirere og oppfylle. De som ikke har mål og ambisjoner, går den kjente banen av kjedsomhet og middelmådighet - og stråler den ut også.

TIPS 5:

La oss jevnlig for en kveld av TV. Eller gjør for en halv time en gang ingenting og nyte stillheten.

Tips 6:

Tenk før du går til sengs om tre ting som du har sett fram til denne dagen. Eller kjøre et bordell dagbok der du bare holde (for eksempel i søkeord på kalenderen), positive og vakre ting.

Tips 7:

du vil ikke være sint, men du er irritert. Og du trenger ikke stress, men stresset gjør seg. To fakta som gjør allerede klart fra språket siden vi er selv av vår egen formue. Vi trenger bare å endre vår holdning til ting. Det er alle en positiv og en negativ synspunkt. Hvis du føler deg irritert at du ikke kan endre, se etter de positive sidene og prøve å gjøre det beste ut av situasjonen.

TIPS 8:

Deres lykke ikke er avhengig av ytre faktorer. Eksterne faktorer sikkert spilt en rolle i håpet om lykke, men ville overvurdert langt, sier psykolog Krag. Du vet det: Hvis du gjør lykken på visse vilkår, du raskt innse at du kan tenke på en ny tilstand så snart den første er oppfylt. Dermed vil du aldri bli lykkelig.

TIPS 9:

Vanligvis er det å holde seg til uoppnåelige idealer og mål, noe som gjør oss misfornøyd og ulykkelig. Tilgjengeligheten av målene bør være verken for vanskelig eller for lett. Vurder om dine mål og forventninger er realistiske og oppnåelige. I guiden "Følg med hvis du hva som er viktig" lære mer om kunsten å overvinne tvil og forfølge mål konsekvent.

TIPS 10:

Ditt fokus bestemmer livet ditt og "De har som regel full kontroll på hva du tegner ditt fokus," minnes Dr. Krag. Det er din avgjørelse hvem og hva du gir din oppmerksomhet og hva du avtale. Det tvinger ingen til å være sint, å rulle problemer eller å bekymre deg.

TIPS 11:

Beslutningen trekant "Elsker det - endre det - la det" kan hjelpe deg å være lykkelig. Gjør det beste ut av situasjonen ved å akseptere det ("love it"). Hvis du ikke kan, du endrer den ("endre det"). Hvis dette ikke er mulig, å bare muligheten til å bryte vekk fra situasjonen forblir ("la det"). Hvis det ikke er mulig, er du tilbake ved utgangspunktet: elsker det - få mest mulig ut av det.

TIPS 12:

Tilbakeslag, små nedturer og vanskelige faser Solten Ikke overdriv, men som en mulighet og en utfordring. "Det tar tid og igjen dalen å nå toppen", Psykologen og lykke forsker Heide-Marie Smolka ( "Min lykke Training Book").

TIPS 13:

Det gir om hva du har, i stedet for å bli sint om hva du ikke.

TIPS 14:

Opprettholde dine ferdigheter og talenter, i stedet for stadig fortviler om dine svakheter. Å feile er menneskelig. Godta det kjærlig med et smil.

TIPS 15:

Alltid gå fra positiv fra, vil du se en ny inspirasjon og problemer som en utfordring.

TIPS 16:

Tankene bestemmer våre følelser. "Endre dine vurderinger og du endrer dine følelser"Anbefaler Krag. Du bør være pragmatisk og rasjonell, og ønsker og preferanser formulere holdt i påstandene.

TIPS 17:

Vær oppmerksom på ditt språk. ordet "må" gir deg subjektivt følelsen av frihet. Erstatte den med "Jeg vil, jeg kan, jeg vil, jeg vil" og du vil legge merke til hvordan mening og din holdning til det som har blitt sagt er i endring. Du bør også legge vekt på følgende ord fra vokabularet ditt: Egentlig, kanskje, en eller annen måte, til slutt, i prinsippet. Denne ødeleggende kraftuttrykk gjøre hva du sier og ønsker, små - de tar dine ord, sikkerhet og suverenitet. Sett på tett og føle hvordan dette mot og selvtillit følelse. "Egentlig ville jeg gjøre det til neste uke" høres veldig annerledes "Jeg skal gjøre det til neste uke", Høyre? Den konjunktiv som en høflig skjema skal bare brukes for å være sivil (f.eks "Kan du fortelle meg ..."). Slett ordet "prøve" fra ditt vokabular og "gjøre" Dem. Og du bør alltid være positiv som mulig formulere (uten "ikke" og prefikset "un", For eksempel: ikke dårlig = bra. ikke umodne = moden).

TIPS 18:

Du kan dyrke nye vaner av språket. I stedet bakover og ødeleggende å spørre og analysere, bør du vurdere hva du lærer av en situasjon og hva du kan gjøre bedre neste gang (så kan også bli kvitt skyld). Formuleringer à la "jeg bare" og "Kanskje vi burde" er bortkastet tid.

TIPS 19:

Smile. Helt bevisst, selv om det er bare ingen grunn til det. Føl behagelige følelser? Hjernen merker ikke om det er et ekte smil. Det er bare viktig at øyet ringmuskelen trekker seg sammen.

TIPS 20:

Gjennom meditasjon kan positive emosjonelle tilstander praksis. De utvikler mer oppmerksomhet på følelser og holdninger og lære å takle bedre med vanskelige og ubehagelige situasjoner. 

BØKER TIL LYKKE:

"Min lykke Training Book" (Heide-Marie Smolka, Knaur til 15 euro)Lykken er trainable - og det er hva du gjør med denne boken. Psykologen og lykke forsker Heide-Marie Smolka skjerper henne kjærlig illustrert bok ikke bare fokus på ting som gjør oss lykkelige i hverdagen, men også motiverer oss i å lese sin hands-on guide til å gjennomføre det de har lest det samme - og belønne oss for det. Med små øvelser og lister for å fylle det kan være så heldig målet vi er raskt nærmer seg.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 10