Posts

Gleden faktor

Hva som faktisk førte til at vi kvinner føler at - og hva med menn? Hvordan maten påvirker gleden faktor, hvilke vaner og vår hjernekraft til å gjøre med det - og hva himmelen er uspesifikke erogene soner? Og så er hemmeligheten til den erotiske kraft smør popcorn ... fakta fra vitenskapen for å forstå vår (og hans!) Tur i alle situasjoner

Par Errogene sonen

Er du sikker på at du allerede vet alle erogene soner av mannen? ©
Getty Images

teorien

Grunnskole, videregående, bestemte, uspesifikk - sexologi skiller ikke bare mellom kjønnsorganene, men mellom ulike erogene soner på menn og kvinner.

den spesifikke erogene soner mannen

Som spesifikk erogen sone er henvist til de steder hvor møtes hud og slimhinner eller hvor vanligvis møtes mange nerveender. Fordi det berører er opphissende følte undsexuell som svært intens spesielt her.

Munn, lepper og tunge

Du vet selv hvor fristende kan være en mild kyss, sensuelle tunge innslag og nappe i underleppen. Menn kjærtegn er like spennende som for kvinner.

brystvorter

De fleste menn er svært følsomme for brystet og brystvortene. Få kan berøre brystet helt kaldt, som de lokale nerveendene er knyttet til de av kjønnsorganer.

øyne

Ikke bare visuelle stimuli oppfattes gjennom øynene og gjøre fürsexuelle spenning. Huden rundt øynene er ansett som svært sensitive og meget erogen sone.

ytre øret

Det er nesten en klisjé at stimulering av øret under sex er å handle vekke til partner. Men pass på, ikke alle er sikker på om han har pirket på øreflippen.

intime sonen

Underlivet er og forblir den delen av kroppen til å reagere på mennene mest følsomme for berøring. Ikke bare stimulering av penis kan nå orgasme partneren din lett. Selv omgivelsene er fornøyd med hengivenhet av lepper, fingre og tunge. Men som alltid, bare når både stå på det, er det bra.

Var allerede alle erogene soner? Nei! På den andre elementet siden vil du lære de uspesifikke erogene soner av mannen vet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 51 = 54