Posts

mirakuløse sex verden

At tungen kommer forbedret med fransk Sex brukt, vet du sikkert. Men hva seksuell praksis kunne trolig "Chinese kanefart" eller "Wiener Auster" være, og hva er egentlig en "spansk rytter"? Hvis du gjør bedre bekymre deg hvis en mann "Double Dutch" ønsker å praktisere? Vi avslører hva de fire eksepsjonell Sexbegriffe bety

par seng

Lyst på en wiener østers? I kontrast, har kjæreste bestemt ingen innvendinger ©
Getty Images

Hva er en "Chinese kanefart"?

den "Chinese kanefart" er ingen glede i snøen, men på soverommet. Kvinnen ligger på ryggen og mannen kneler ved første vendte ansiktet mot henne mellom bena litt skiltes. Nå setter han hennes rumpe på lårene, trenger inn i dem. Hun wraps mens bena rundt overkroppen hans. I denne stilling, som også "Finsk kanefart" kalles, har Herren hans kjæreste ikke bare full kontroll, men også i sikte.

Sextipp: Ved over forlengelse av ryggen, kan kvinnen være i den beste lyset til stede (det legeme er spent og alle kurvene er perfekt trinnvis) og også endre stuper vinkel. Dette skjer også når bærer hennes overkroppen til høyre eller venstre - og dermed svakt buede peniser kan forresten motvirkes sendt.

Hva "Double Dutch" mener?

Hvis en mann du "Double Dutch" Så (en "double Dutch") Antyder, så du har å gjøre med en svært ansvarlige seksualpartnere: Ordet betyr å bruke to prevensjons samtidig. Nei, han vil ikke trekke to kondomer over hverandre. Begge beskytte seg heller som p-piller mot graviditet og i tillegg med en kondom mot seksuelt overførbare sykdommer. Spesielt når sex med en ukjent person "Double Dutch" anbefales. Angivelig oppsto begrepet, fordi nederlenderne er generelt ansett som svært åpen for prevensjon.

Hva er den seksuelle praksis "Wiener Auster"?

Hvis din seksuelle partner føler meg som en "Wiener Auster" har, ønsker han nipper ingen skjell i den østerrikske hovedstaden, men slå ned på deg - i den sanneste betydning av ordet. for "Wiener Auster" er en sex stilling der kvinnen ligger på ryggen, satte føttene på skuldrene til mannen og kaster deretter føttene bak hodet. Han lener seg på kne over henne, penetrerer (etter at han trolig har den vakre utsikten), og steder de fleste av hans vekt på henne. Dette øker presset på penisen hans - som gir ham glede - men også G-punkt stimulering i damen fungerer godt i denne posisjonen.

Sextipp: Da mannen kommer baken til kvinnen, han kan variere dybden og tempoet i penetrasjon. imidlertid kan den seksualpartner endres ved å åpne eller lukke sine ben intensitet. Men pass på: Sterke og godt strukket hals musklene kvinner er i "Wiener Auster" klart gunstig.

Forresten: Navnet på Sexstellung sies å ha blitt skapt av den østerrikske Maler Peter Johann Nepomuk Geiger, som i 1840 produserte et bilde som et par i "Wiener Auster"-Pose vises på en sofa. Skisser var snart på alles lepper, og stillingen var da på bordell besøkende i Wien topper ønskelista.

Hva er "spansk rytter"?

den "spansk rytter" er ikke en sexy katalanerne, som på hesteryggen er på vei opp, men en veldig smale og spisse sal, som fungerte inntil det 19. århundre som et tortur instrument som du måtte sette, for eksempel under Avstemninger ben og uten bakkekontakt. I dag er metallsetet som brukes i sadomasochistiske område for å fremstille smerte gledelig nytelse.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 39