Posts

Han skal være

Hva er viktig for nå på, på lengden eller omfang? Hvor stor penis være? En studie undersøkte, fant at penis størrelse kvinners ideal. Og det er klart for herrer skapelse: kvinner tar den beste delen av menneskets sanne større enn det er

penis-len-157505222

Penis Størrelse: Er lengde eller grad for kvinner viktigere?
©
Getty Images

41 kvinner tar 3D-skrivere penis-modeller produsert i hånden og deretter bestemme hvilken som er deres ideal om en beste stykke neste. Høres ut som et sexleketøy parti, men prosessen var en studie ved University of California på "Hvor lenge en manns penis bør være?", Disse 33 forskjellige varianter damer ble servert som var 10 til 20 cm lang og hadde en kapasitet på omtrent 6,5 til 18 cm.

Samme Endowment for eventyr og forholdet

Etter at kvinnene hadde holdt alle penis modeller i sine hender, måtte de bestemme hvilke dukket perfeksjonere dem - for en unik, seksuelle eventyr og for seksuell omgang med en partner av mange år. Resultatet er i slutten av mai 2014 på møtet "Association for Psychological Science" var presentert i San Francisco, var som følger: For både et forhold og for en one-night stand, deltagerne var peniser fra en gjennomsnittlig penis lengde på ca 16,5 centimeter. Diameteren av den lem i et menneske for én natt var noe høyere enn tallet for en permanent binding. Studien leder Shannon Leung kommentert analysen ved å påpeke at en overdrevet lang penis kan forårsake smerter i livmorhalsen av seksuell partner, kan en mer omfattende kjønnsorganer øke sjansen for en kvinnelig orgasme, men da dette kan påvirke mer nerveender.

Kvinner setter pris på penis lengden en falsk

I tillegg Leung rapportert av en annen funn i studien at alle mennesker skal roe ned, ikke har en Gardemaß av 16 centimeter: En ekstra komponent med studien var å utvide kvinnenes noen penis modell det i 30 sekunder i hendene måtte holde. Etter at de fylte i ca ti minutter et spørreskjema om studien og ble deretter bedt om å se etter at blant de 33 3D-modeller, som de tidligere hadde holdt i hendene. I stedet for å finne det samme elementet, deltakere angrepet tendens til større modeller. Kvinner har en penis generelt derfor større rett enn den faktisk er. "Menn som gjennomgår en operasjon for penisforlengelse i betraktning, kan komme opp med vissheten om at kvinner har en tendens til å overvurdere, kanskje ved prosjektet farvel"Forskeren Leung sier.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 + = 29