Posts

Den “perfekte” kvinne

Selvfølgelig bør du ikke bøye å behage en mann, men ja, det gjør ikke vondt å vite hva menn liker og hva som ikke. GLAMOUR.DE og GQ.de startet samtidig en stor kjønnsundersøkelse og GQ Gentlemen pakket: bør holde bøtte kvinnes munn som er veldig sexy og hvor ofte de lyver

Kvinne, ung, brunette, langhåret, ler

Megan Fox bærer den perfekte kvinnen? I det minste for 23 prosent av GQ.com leser
©
Getty Images

Hva menn vil ha?

Minst er de ærlige: Mennene innrømmet at de kroppen (24%) og sensualitet (19%) av en kvinne verdi mest. På hodene er minst 16 prosent. Bare 14 prosent ser humoren i en kvinne viktig. Gå til latter herrene han foretrekker i Ratskeller: 36 prosent sier de ønsker å gjøre oftere med sine kamerater en pubrunde. De føler også (18%) begrenset av sine partnere i risikotaking aktiviteter som kjøring.

Hva irriterer menn til kvinner mest?

Gå ofte sine egne veier! Fordi i begge undersøkelsene viste at vanlig tid bør begrenses til partnerne optimalt til 40-60 prosent. Det kan være fordi menn trenger en pause fra humørsvingninger av kvinner (44%), og disse er irritert at hennes venner fra alle mygg gjør et fjell (25%). Fordommer at menn vil alltid tenke med sine beste stykker, tar 37 prosent på håndflaten. Men bare seks prosent plaget av anklagene om at de er urene. Er det en slik kjerne av sannhet i det? Forresten, sannheten det ta mennene - i hvert fall i forholdet - ikke fullt så nøyaktig: 66 prosent løgn nå og da, 18 prosent ofte, og selv fire prosent svært ofte. Så bare 18 prosent sa de ville tilstå en affære. Resten er stille? Ikke helt. 32 prosent sa niiiiiiemals utro. Vi ønsker å tro det så mye.

Hvem er den perfekte kvinnen?

vi tar vare på uansett til potensielle Fremdgeh-partnere: Den perfekte kvinne bærer for 23 prosent Megan Fox for 18 prosent Yvonne Catterfeld - nei, GQ.de ikke ble bestukket - og 16 prosent flat sin egen partner. Likevel, menn ønsker å gifte seg: 61 prosent tror på en varig, harmonisk sameksistens og se i ekteskapet beste lojalitets bevis (32%) og fullkommen lykke (27%). På dette punktet kan vi ikke slå den så mye som 20 prosent sier et bryllup, bare 14 inkluderer Alliansen for å spare skatt og sju prosent av selskapet vil være å gjøre en tjeneste. Romantic er annerledes.

Karrierekvinner bør være ganske

Så mye som vi vil konkludere med en lykkelig slutt, særlig karrierekvinner må være sterk nå blant dere. pen utvendig: spørsmålet om hva menn i jobben anslå sine kolleger, de fleste svarte! Minst de er ærlige.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − = 94