Posts

ABC for vitner

de viktigste personene i et bryllup - være trofaste vitner - like etter bruden og brudgommen. Men hvem tar denne jobben, noe som skyldes ikke bare en ære, men til de kommende mange oppgaver. Siden du kan noen ganger mister oversikten. De ni viktige punkter og være forlover (eller vitne) glemmer noe og gjøre dagen for paret så hyggelig som mulig

Trauzeugin_iStock_000006000968

Hvilke oppgaver faktisk en forlover?
©
Getty Images

Office av vitnene er i ekteskap i dag er mer sannsynlig enn tradisjonelle plikt. Som giftet seg i en sivil seremoni eller i en protestantisk kirke kan gjøre uten vitner dette. Bare den katolske kirke fortsetter å insistere på sin tilstedeværelse. En ting er klart: Den som er valgt som forlover, som har en spesiell plass i bryllup hendelsen fordi bruden og brudgommen gi groomsmen spesiell tillit.

Maid of Honor - og nå?

Riks forlover du har akseptert og
Bryllupsplanlegging kan begynne. Men hvilke oppgaver du har som forlover faktisk ta? er klar: Med signaturen i registeret kontoret og brudebukett tak i Kirken arbeidet ikke er gjort. Hvis paret ønsker, er du en forlover ikke bare Unterschriftgeberin men også en bryllupsplanlegger, dekoratør, mote konsulent, tvist voldgifts og gjeste relasjoner. Så du i bryllupet mas glemt noe, har vi laget en liste over de viktigste oppgavene for en forlover for deg:

1: Tilby hjelp

er deres viktigste oppgave, paret fra begynnelsen av bryllupet planlegging på så godt vi kan for å hjelpe. Enten det er dette er valget av plasseringen, dekorasjonen, etter et band, bryllupsmiddagen, sitteplasser ordninger eller tilsynelatende viktige ting som utformingen av invitasjonskort for bryllupsgjestene. tips: Skriv lister! Dette sikrer ikke glemme noe. Og husk all motivasjon: Har uansett hvor mye beslutningsmyndighet til deg brudeparet, det siste ordet vil alltid ha de fremtidige nygifte.

2: Velg brudekjole

den
Wedding Dress velger sammen er trolig den beste favør du kan gjøre bruden før bryllupet hennes. Men pass opp! velge en brudekjole kan være en rask og stor moro, eller ende i en nervepirrende flere dagers shopping tur. tips: Unngå stress og roll du foretrekker på forhånd - sammen med bruden - bruden kataloger. Å noen gang få sett et glimt av hva bruden virkelig liker og kommer i brude butikk eller på et bryllup rettferdig mål raskere.

3: For å personlig konsulent

Ingenting er mer stressende for en brud og brudgom enn å måtte fortsatt ta vare på de mange spørsmålene til gjestene i tillegg til planlegging av bryllup. Ta oppgaver som kommunikasjon! For spørsmål om kleskode, bryllup gaver eller å bestille et hotell kan også bestemt å svare når du har fått nødvendig informasjon fra nygifte. En blogg for eksempel, tilbyr muligheten til å laste gave lister, opprette en tidsplan av kvelden programmet sammen med bryllupsgjestene og presentere bilder av feiringen etter bryllupet. Det bør imidlertid være passordbeskyttet. tips: Samle forhånd allerede mail adresser og telefonnumre til gjester. Ekstra tips: Sett opp en egen e-postadresse, en nettside eller en blogg for bryllupet etter samråd med bruden og brudgommen. For å holde kontakten og spor.

4: organisere høne

Den siste feiring i frihet! Dette bør bli husket. Så her god planlegging er viktig. Listen over deltakere som kommer fra bruden, resten av dere. tips: Forsiktig! Gjør ingen egenhendig, men tett med de andre brudepikene sammen og planlegge kvelden sammen. Og hvis du ikke er sikker, spør bruden heller hva du forestiller seg under en perfekt høne partiet.

5: Når du er logget, please!

Oppgaven av vitnene i registret kontor: ekteskapet med signaturen din vitner og være forsiktig på buketten til bruden. En vind, ikke sant? tips: Ikke glem ID eller pass! For førerkort eller student-ID er ikke nok.

har øyne overalt: 6

På bryllupsdagen er du jenta for alt! Det starter med wake-up call for de nygifte og lytter til å rydde opp etter festen. Være kontaktpunktet, tar du vare på spørsmål om sitteplasser ordninger eller å gjennomføre bryllupet handlinger og, fremfor alt, prøv å unngå problemer eller løse verste fall ad hoc! Dårlig humør kan oppstå, for eksempel, kjedelig og irriterende pauser, en stresset bruden og brudgommen, overbelastede arbeidere, misfornøyde gjester, upassende musikk eller familieproblemer. tips: viser ingen frykt! Som forlover, har du noe å si i bryllupet i det hele tatt, sier noen. Benytt deg av det!

Være forberedt på alt: 7

En førstehjelp må kit til enhver bryllup! Tenk deg Tenk strømpebukse av bruden ville rive skjorten knappen brudgommen ville bli droppet, og en av gjestene ville ha kuttet på et knust glass? Du husker: I nødhjelpspakker er ikke bare strømpebukse og deodorant! Pakkeliste: leppestift, hodepine piller, parfyme, batterier, flytende klebemiddel, pistol, tyggegummi, munnvann, plaster, nål og tråd, binders, en saks ... tips: Paint er det verste tilfellet og pakke det du trenger for en.

8: Hold hodet klart

Bryllupet er ennå ikke i full gang, og du er allerede under bordet, fordi du har for grådige styrtet velkommen med en drink? Den absolutt ikke passer inn i en perfekt forlover. Til slutt bør du også ha nok utholdenhet på slutten av feiringen for å hjelpe, for eksempel, mens rydde opp, for å følge gjestene til bilen sin og gjør den odde bil service. Tips: Trykk etter første glass champagne heller i bare med vann og på en sene timer med cola - slik at du fortsatt er i form og mottakelige, hvis det kom til komplikasjoner blant gjestene.

9: På årsdagen bringer tilbake minner

Den første bryllupsdag er spesielle. Gjøre bruden og brudgommen på denne spesielle dagen en glede! En liten gave, en bukett blomster, en overraskende invitasjon til middag eller i det minste et hyggelig kort for par! Tips: Planlegge og bringe tilbake minner! For eksempel kan du (selvfølgelig hemmelighet!) Selv under bryllupsfest samle kort med gode ønskene til bryllupsgjester eller sette sammen en bok med bilder av bryllupet som ikke vet paret.

Og hvilken rolle den mannlige vitnet?

  • Han holder ringene.
  • Han holder tale i bryllupet mottak.
  • Han planlegger utdrikningslag for brudgommen.
  • Det gir for betaling av diskret service ansatte, for eksempel de ansatte, bryllupsfotograf av bandet. tips: Penger tidligere pakket i konvolutter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 45 =