Posts

Fall in love – hvordan fungerer det?

Selvfølgelig trenger den riktige tingen å komme rundt hjørnet, slik at du kan falle i kjærlighet. Hvem vil være, delvis på grunn av deg selv viktig forutsetning i jakten på de beste partnerne. Bli kjent med deg selv og dine ideer om kjærlighet og et godt partnerskap bedre. Den fem-punkts guide for en vellykket Fall

hjerte

Som du forelsker rett? ©
Getty Images

Øyne og partner kyssing nært - så fantastisk i kjærlighet kan være! Men mange single kvinner er ikke engang så langt og allerede frykter at de kunne rett og slett ikke lenger i kjærlighet. Les denne artikkelen, fordi denne fem-punkts guide bringer vakre nye hjertebank. Og kanskje til og med en lykkelig partnerskap for lenge!

Stille de riktige spørsmålene

Og nei, nå er ikke fulgt vanntett empiriske spørsmål som lar deg mulige datoer og potensielle partnere for å utforske den enkelte HAP (hjerte banke-Shutter-potensial), som brukes til å teste graden av mulig kjærlighet. HAP det er (heldigvis) ikke, og at du ikke trenger også. Det er mye bedre hvis kvinner spør deg selv er. Fordi for neste kjærlighet å komme nær rik noen svar.

Er jeg aktiv nok?
Bare et tall: 100. holder enkelt konsulent Christian Thiel (Forfatter av "Leter du etter en evig", Campus, 17.90 euro) for nøkkelen i jakten på en partner. Ved 100 Flirt Prøv så Thiel Oppgaven er noen som vil bringe sommerfugler i magen til å flagre, utløser en følelsesmessig fyrverkeri. 100, som kan høres slitsomt, men til slutt er det ikke gå uansett til det nøyaktige antallet. Men det faktum at du ser deg rundt riktig. Selvfølgelig kan du på kino spontant udødeliggjort i Robert Pattinson, elsker Ryan Gosling og co. Hvis du Samarbeid ute etter et seriøst (og ekte), er den beste måten å gå ut i livet og optimalisere sjansene for reell kontakt. Selv om du gjør det første gang bare flørting - det er endelig en ideell trening for øyeblikket når det virkelig gnister. De beste kildene til hjertebank, så også råder sosialpsykologen Manfred Hassebrauck gjør første arbeidsplassen og andre venner av venner. De som har det travelt med et søk etter den rette partneren, flyttet til Litauen. En studie ved University of New York og State University for humaniora i Moskva viser at 90 prosent av folk som bor i Litauen forelsket i løpet av noen dager eller maksimalt en måned. Til sammenligning amerikanerne trenger å være forelsket to til tolv måneder.

Hvor rett det rette for meg er å være?
Besettelse vi kjenner fra alle Hollywood tearjerker: Hvis det er virkelig ekte kjærlighet, folk plutselig flyter gjennom verden da hun slått på bare i slow motion. Det er det vi vil - og ikke mindre. Sosialpsykologen Manfred Hassebrauck ser realistisk: "Kjærlighet ved første blikk er unntaket, ofte vi vet partneren å være lenger før vi forelsker etter en viss tid." Hans råd :. Avhør dine lojalitets mønstre, teste deg selv det er sagt, du ser på hverandre, noe som paralleller få menn historie. De som leter bare for krøllete musikere med melankoli helling og tatovering på høyre leggen, knappe hans egne sjanser for et lykkelig partnerskap unødvendig.

Hva gjør jeg forventer i et forhold?
Selv om det ikke gir den perfekte 100 prosent partner - prioriteringer, kan du selvsagt likevel. Enda mer: Du bør selv! Studier viser at nylig forelsket i begynnelsen også ofte liten eller ingen ta hensyn til hva deres krav er oppfylt på et forhold. Først etter seks måneder ting som likheter, sex, forståelse og ømhet deretter spille en stadig viktigere rolle. Så kunsten forelskelse er på den ene, ved å vinke helt uegnede kandidater i god tid, fordi du allerede har formulert klare ønsker på forhånd. Dermed amerikanske forskere funnet, for eksempel at mange kvinners evne til selvironi hos menn er viktig. Enten det er følelsen av humor, pålitelighet eller spontanitet - skriv bare tre ting som er viktige for deg mye (som du bør alltid se etter ganger hittil). Hvem møter, blir farten for neste dato. Partnerskap ikke utelukket ...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 45