Posts

utendørs moro

Når dagene blir varmere, tiltrekker seg mange mennesker i den store utendørs - og ikke bare fordi de ønsker å nyte sommeren. Det utendørs sex sesongen er åpen! Enten du strøk den spontane ønske piknik i parken, mens bading på stranden eller gå i skogen eller du ligger appellen til å bli tatt mens du har det gøy på en benk i parken eller i bilen: Akt våre råd om utendørs sex så du blir spart straff, smerte og masker og moro i naturen kommer først

strand

Sex på stranden er en spennende ting: våre utendørs sex tips vil også © avslappende
Getty Images

The Dos and don'ts for utendørs sex i sommer

Sex på stranden:

En varm sommer kveld, har den brusende bølger og du og din kjæreste trakk seg tilbake til en bortgjemt lagune. Ikke rart at i denne romantiske atmosfæren, er ønsket vekket til å elske, og du vil bli tilgitt som et par så snart som mulig til en av de uobserverte steder!

Men: Sex på stranden, dessverre, at du gjennomgår en ufrivillig sandskrubb og få de fine granulater i alle kroppens åpninger gjør. Dessuten, som så noen dyr, slik som sandlopper romping der.

Tips: Ideelt krølle deg opp på en sofa sammen med myk støtte i misjonærstillingen koselig. Hvis ingen er tilgjengelig, bør du i det minste under et håndkle for å unngå at du gni såre og har for mye og for lenge i kontakt med sand.

Sex i vannet:

Følelsen av å bli plassert naken i vannet på kroppen av partner, er kriblende ren. Hvis du dykke inn i vannet i havet, en innsjø eller i bassenget, er følgende sex posisjoner: De står mot hverandre, snur mannen oppreist i vannet tilbake og looping bena rundt livet og holde på sine skuldre. Så du kan kysse fantastisk og nyte uforstyrret fordi ingen kan kjenne igjen fra land, hva du faktisk kjøre dit.

Oppmerksomhet elsker kvinner: Glem også utendørs ikke hindre! Kondomer er ikke egnet for sensuelle dykk og myten om at salt vann gjør sperm farlig, ikke du tror forhåpentligvis.

Moro i friluft: På den neste artikkelen finner du flere tips for sex i det fri


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 5 =