Posts

Snakk nerdete til meg!

Han leser mye? Han er veltalende? Du selv er smart, men han fortsatt vet mer enn deg og kan gi deg i debatter som noen motsetter seg. Dette gjør du veldig sint og liksom ... skarp? Da føler deg komfortabel tiltrukket av en intelligent mann og du er fremfor alt: sapiosexual, eller i god tysk: sapiosexuell. De tre umiskjennelig preg!

sapiosexual-stocksy

Hvis du finner lese Menn utrolig varmt, kan du være sapiosexuell.
©
Stocksy

Hashtag #sapiosexual gjør nylig på Instagram runden. En gang i front: Sapiosexual er ikke en ekte ord, og ikke anerkjent av Google og andre kataloger. Likevel begrepet nyter stor popularitet i den digitale verden, som mer enn 200.000 bilder, ordtak og dikt har allerede blitt utstyrt med dette hashtag. ordet "Sapio" er latin for både "smak"Samt "kloke". "forståelse" og "kloke", 

1. Intelligent samtaler du gjøre gymnastikk på 

Sapiosexuellen mennesker i ekstreme tilfeller tilsynelatende etterretning av den andre personen viktigere enn overfladisk attraktivitet, andre personlighetstrekk (f.eks familiemann), profesjonell suksess eller sosial status. Tilfredsstillende erverve sapiosexuelle mennesker gjennom intellektuell utveksling med en partner av samme eller høyere intelligens, deretter i åpner et spennende sexliv. I stedet Dirty Talk er Sapiosexuelle kvasi på Nerdy Talk.

2. Beauty kjeder deg raskt

At hjernen er din viktigste kjønnsorgan, visste du sikkert allerede. Men det kan gjøre deg mer attraktiv for andre som en trent kropp, bør være overraskende. Likevel synes det å være sant på Sapiosexuellen. Nykommer forfatter A.R. Lucas (hvis poesi gerepostet med hashtag #sapiosexual utallige ganger) beskriver tiltrekning til intelligente kvinner som følger: "Intelligens tiltrekker meg. Ikke forstå meg feil, tiltrekker seg en vakker kropp min oppmerksomhet, men skjønnhet kjeder meg fort. Jeg vil at du skal prøve å være smartere enn meg. At du gjør meg føler at jeg lærer noe fra deg, kan vokse med deg. Hvis du gjør det, så vil jeg være din for alltid."

3. superficialities irritere deg 

Som selverklært Sapiosexuelle være representert på Instagram, de har en lav bullshit toleranse i forhold til normal dating verden generelt. Klare ord og en streng posisjon mot samfunnet synes å være normen for en Sapiosexuals: "Jeg hater småprat. Jeg ønsker å snakke om atomer, død, romvesen, sex, magi, meningen med livet, om musikk minner vekker i deg ligger at du er i live, barndommen, hva kan du ligge våken om natten, din frykt, din usikkerhet. Jeg elsker folk med dybde. Jeg elsker folk som er 'rare' er i skallen."

At tiltrekningen mellom to like høyt intelligente mennesker ville ha evolusjonære fordeler også - det kan dukke opp svært intelligente barn fra slike relasjoner - kan ikke bli avvist ut av hånden. Det er også studier som viser at mer intelligente menn produserer bedre sperm. Sapiosexualität men har ennå ikke kommet i vitenskap. Den selvdefinisjon som Sapiosexueller står men selvfølgelig alle er gratis, og generelt: bøker i stedet for brystene? La oss finne stor! 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 + = 88