Posts

Tid for mer kjærlighet

Syv tips for å forlenge sex

noen bed-84423222

Av langvarig seksuelt forhold © fordeler
Stocksy

har mellom 20 og 30 prosent av alle menn, eller hadde allerede sliter med problemet med for tidlig utløsning. Dette ble avslørt av undersøkelser som en utført av legemiddelfirmaet Janssen-Cilag 2010 undersøkelse av 4500 menn og kvinner i ni europeiske land. Hvilket kjønn "tidlig" hjelp, selvfølgelig, bestemmer alle subjektivt, men de fleste ser en periode på mindre enn tre minutter til seksuell klimaks som for kort. Er så lite tid mellom lansering og utløsning lider, selvfølgelig, ikke bare tilliten til de involverte mennene, men også sexlivet og muligens forholdet til partneren.

For å forlenge sex og å skape mer rom for moro, lidenskap og den kvinnelige orgasme, kan følgende tips kan hjelpe - forutsatt at tidlig seksuell klimaks har ingen medisinske årsaker som bare kan løses ved hjelp av en lege:

Syv tips for å forlenge sex:

Pust dypt, slappe av og tenke på noe un-erotisk

Så uromantisk og usexy som det kan være: Å forlenge sex, bør menn tenke spesielt spennende øyeblikk av noe helt un-erotisk (vi spare dere nå på dette punktet eksempler). De styre unna og lar forfallet altfor store ønske for et øyeblikk. Forsøket weiterzuatmen dyp og selv på tross av stigende spenning, kan bidra til å forsinke orgasme.

Det er en stor hjelp hvis kvinnen ikke legge press på samarbeid

Frykten for tidlig å "komme", Rammer menn i et forhold enn når de er mer enkelt. Til slutt, de ønsker å tilfredsstille henne venn rundt - og mer enn noen få minutter. Som partner bør derfor prøve å sette mannen ikke er under ytterligere press, gjør han allerede er i seg selv nok. Under ingen omstendigheter bør diskuteres under sex på rask orgasme - her erotiske ord er bare effektiv. I stedet bør du snakke med sin venn fra soverommet av problemene foreslår, for eksempel følgende triks for å forbedre.

trene bekkenbunnsmusklene til å ha mer moro under sex

Ikke bare for kvinner bekkenbunnstrening er viktig. Menn kan også dra nytte av de såkalte Kegel øvelser og dermed sikre et langt stevne i sengen.
Hvordan PC-muskelen er trent, klikk her.

Med riktig håndterer sex kan ta lang tid

Ved komprimeringen av hoven og fylt med blod Eichel, trykket på dam eller lett tilbaketrekning av testiklene nedover bort fra kroppen, kan dette forsinke utløsning. Disse håndtakene er ikke særlig romantisk, men effektiv. Mer immaterielle en må være når du bruker orgasmusverzögernde hjelpemidler.

Retten prevensjons for mer kraft: hjelpe kondomer for langvarig sex

Generelt sørger for et hvilket som helst konserveringsmiddel som mannens penis er mindre stimulert, banet vei for utløsning er lengre. kan øke denne effekten enda mer orgasmusverzögernde med spesielle kondomer. Disse inkluderte reservoar stoffer slik som benzokain, som gjør den mindre følsom penis. også
Penisringe hjelpe noen menn til et par minutter mer utholdenhet under sex.

Sex strekker seg gjennom onani

En enkel, men svært effektive tips for mannen å gjøre samleie med din partner for lenger: onani før selve handlingen foregår. Han kan allerede frigjøre første utskrift og ikke lenger går med ganske så stor fysisk spenning til elskov. I tillegg har man lærer hva (hånd) bevegelser han likte spesielt og vet når det er på tide å gire ned et gir.

Ofte endre posisjon for å utvide gøy i senga

God mot uønsket kort nytelse hjelper en hyppig endring av sex posisjon. Ved pause, trekke ut av penis og / eller endre plasseringen av eksitasjon synker litt og mannen er klar for mer kjærlighet. Hvis den gode ut av ren lyst, men da boble over, er det ingenting mot en liten pust i bakken, sammen med klapp og passiv oral sex for kvinner. Dette gjør det sannsynlig så igjen så varmt at hans ereksjon er raskt tilbake og han er klar for andre runde.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2