Posts

Mer moro i senga

På spørsmålet om hva som er god sex, det er like mange svar som det er parene i verden. For det er ingen standard. Hver Liebespärchen må finne ut selv hva både finne gode. Sex har mye å gjøre med trening og selvtillit. Lære av hverandre! Eksperimentere og nyt! Og med litt entusiasme og fantasi vil legge merke til deg og din partner: Bra er det behager. Og: Bedre går alltid! GLAMOUR har verdifulle tips for god sex for deg innsamlet og folk spurte hva de ønsker å vite om sex var 18

god Sex_288901

Vet du om i form av god sex? ©
Stocksy

Hånd Job Se og lær

Din partner og du selv har lært å kjenne de Solosex visse preferanser og perfeksjonert håndverket. Møt opp så lett med hverandre, hvilken teknikk du foretrekker å tenne hennes begjær. Og ikke mist motet! Hvis du er vant til en viss teknikk, kan det ta en stund før kroppen hennes like behagelige å svare på stimulering av andre hender. Men det er mye mer spennende å bli berørt av noen andre! Forresten: Gjensidig hånd investere er ikke bare i sengen, men overalt mulig hvor du står litt bortsett fra fremmede eller i ly av mørket - for eksempel på kino.

Høydepunktet punktet~~POS=HEADCOMP

Samtidig orgasme kan være en svært intim opplevelse å ha. Siden mange kvinner trenger mer stimulering enn menn, er det for lover: å utsette sin egen klimaks og stimulere dronningen av hjerter, slik at de kommer først - eller begge sammen. En lang forspill er nyttig.

Tips: Tenk på hot sex scener fra en bok eller film for å gjøre det lettere å komme til klimaks eller å forbedre orgasme. Forresten: En vanlig topp er ikke erklært mål for alle lystvandrere. Det er mange mennesker som kommer etter hverandre heller, fordi det de kan fokusere på å nyte godt av sin egen orgasme mer. så ikke sett deg selv under press!

Sensuell Leker

Versa rutine en til ditt sexliv, er det tid for eksperimentering. Snu som din nye skjerf eller seinenRasierpinselin sexleketøy. Også vann (varmt eller kaldt) skaper stor glede i seng! For eksempel, en forstøver eller i form av isbiter som du tar inn i munnen din og kysse hele kroppen - i en sirkulær bevegelse, vill, mild, fra foran til bak og topp til bunn. Blindfold lover og eksperimentere litt. forresten, er svært følsomme lepper, fingertupper og føtter.

Mye mer!

Sex kan være veldig kjedelig (i hvert fall for mange kvinner) når den er begrenset til de kroppsdeler i korsryggen og alle andre erogene soner er neglisjert. Resten av kroppen da skriker etter oppmerksomhet! Hvis din partner på "gyldne middelvei" fokusert sin, fortelle ham hvor du ønsker å bli rørt, eller styre hendene der. Mer sensuell elskov er, selv om du skjemme hverandre massasje. Og ikke glem tungen! Bruken av tungen og munnen kan være meget gnistrende virkning (for eksempel ved øret, halsen eller på innsiden av lårene).

Hva ville du ha likt å vite 18 allerede om sex? På neste side finner du de raskende ærlige svar fra våre eksperter.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 49