Posts

Fire forspill tips at menn kler

At en lidenskapelig lip service under sin midjen slå henne en mann som vet damene og nyte det å gi sin partner blow job innhold. Men så mye som herrene glede at hennes partner velvære hennes beste stykke gjennom munnen - la ham bare litt fidget, fordi det finnes også en rekke subtile metoder som gjør det mulig å bringe ham i sengen kommer. Her er våre forspill tips som gjør menn hot

Forspill sex mann

Subtile seduction triks for forspill
©
Getty Images

1. Ikke miste av syne

I øynene til spenningen reflekterer og menn elsker deg å vise innholdet. Derfor: Ikke la din objekt for begjær fra øynene når du kysser brystet hans, hender, eller hans penis.

2. kysser

Ta hånden, kysse henne forsiktig først og deretter mer og mer lidenskapelig. Suge på fingrene og heve situasjonen ved å simulere en blow job. Og husk: Alltid hyggelig øyekontakt mens du holder.

3. Sex i mørket

At menn bukke lett visuelle stimuli og derfor liker å ha sex med lyset slått på, er ingen hemmelighet (og bør bare vurderes av deg som et kompliment som viser deg hvor mye han blir slått på av kroppen). Men hvorfor ikke prøve igjen neste og gi seg selv til de andre sansene: Vri stereo på fullt volum med glitrende musikk og mørkere på soverommet helt (eller koble til hverandres øyne). Dette gjør at du kommer inn i en spennende flyt, der du bare føler rytmen av musikken og hverandres kropper.

4. se først, da føler

I stedet for raskt hverandre for å rive klærne av, kan du gjøre selv tid og blad sakte foran øynene hans. Du må ligge ikke perfekt koreografert striptease, men bare pass på at han kan se deg i som du sakte la slippe skjell.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4