Posts

La skoene på, honning!

Du vet hva er skulder sko og hvorfor er så mange menn i høye hæler under sex?

Schulterschuhe_169759931

"skulder Sko"Hvorfor sex i høye hæler er så spennende ©
Getty Images

Den andre dagen jeg knakk i en samtale med to amerikanere i den underjordiske delen av setningen "henne varmt skulder sko" på. Skulder sko? Er at etter sammen ballerinaer for håndvesken en ny metode for å bære sko på en praktisk måte? Når hjem kastet jeg til søkemotoren og det samme som det første treffet fortalte meg det med deg "skulder Sko" bekymringer slitt under sex sko - i de fleste tilfeller høye hæler. Hvorfor de høye hæler vil gå tilbake i Wortgebung beregnet på skuldrene, la jeg til fantasien.

Fantasien spiller en stor rolle i samleie - ikke bare i høye hæler, men generelt. Men spesielt i FETISJSEX (samleie, hvor, for eksempel, en gjenstand for magnetisering øker) det er en drivkraft: Love man, for eksempel, i lateks plagg med en maske eller til og med høye hæler, forblir visse kroppsdeler dekket eller understreket. Dermed tankene til betrakteren automatisk falle som svar: "Hva er skjult under dette vakre stykke tøy?" Selv om, eller kanskje fordi han vet at blant annet vente eksempel velformede brystene til sin elskede til ham. Eller (muligens også hittil uventet og forankret bare i underbevisstheten) ønske kommer inn i hodet: Har en dame som en overraskelse, sexy sko i soverommet, observatører lagt merke til da hvor mye drivstoff ham synet. Andre årsaker til den stimulerende effekten av høye hæler under sex: Ikke egentlig tilhører sko ja til sengs, og dermed bli noe forbudt og sexy. Nevrolog Vilayanur S. Ramachandran har også funnet ut at hjernen områder av kjønnsorganene og føtter ved siden av hverandre og dermed kan lett ved synet av vakre føtter i sexy sko komme til en stimulans overlapping og seksuell stimulering i menneskenes sinn.

Men det er ikke alt: Høyhælte støvler med pumper og Co er en erotisk preg som forsterker den naturlige spenningen som fører til at kvinnen kroppen på egen hånd. Beina blir lengre i skuldrene, er gangart feminine. Gjennom de varme tilbehør kvinnelige former er derfor bedre iscenesatt og så opptre som "anselige stimulerende"Forskere ved University of Portsmouth si. I en januar 2013 Journal "Evolusjon og Human Behavior" publisert studie bekrefter den forførende effekten av høye hæler, Lords of etableringen rett og slett ikke kan unnslippe. Dette er etterforskningen viste at ikke bare visningen av høye hæler, men også det faktum at det er brukeren av seg selv anses som en attraktiv og feminin. Og hva ser mer sexy enn en selvsikker dame som sannsynligvis i huden - føles - og hennes sko? Så tilfredsstille kvinner, ifølge forskerne "bevisst eller ubevisst, de mannlige begjær" og derved bidra til å drepe i make valg eller faktisk under samleie i perspektiv.

En sko fetish blir problematisk når høye hæler ikke lenger kan brukes under sex bare som et stimulerende ekstra, men tvangsmessig

Så langt, så bra og sunn. Så med iført høye hæler, gjør vi våre partnere og oss selv en tjeneste (i henhold til en studie av den italienske urolog Maria Cerruto 2008 opplært til å gå i høye hæler også bekken muskler, og dermed sikre enklere og bedre orgasmer!). Problemer oppstår imidlertid når en mann er ikke lenger seksuelt uten deres bruk stimulert.

En fortvilet kvinne skrev i en Internett-forum: "Min mann kan ikke ha et normalt samleie mer. Vårt sexliv er begrenset til det faktum at han får utløsning på høyhælte støvletter, som bør jeg ha. Han hadde ikke engang se meg lenger, men heller stirrer på skoene dine!" I denne sammenheng fetish har blitt en tvang. Fra den erotiske Extra et uunnværlig tilbehør som kan være en uutholdelig prosedyre, sexlivet for partneren til en fetishist var. Siden lang sikt bare bidrar til overgangen til en psykolog Fetish kjærlig å gjennomføre en mer uformell tilnærming til seksualitet igjen.

Din partner vil imidlertid bare nå og da at du inkluderer høye hæler i elskov, er det absolutt ingen grunn til bekymring. Tvert imot: Kanskje de høye hæler pep opp soverommet ditt og sørg for at du føler deg som en forlokkende diva. Endelig avsnitt trylle flotte, lange ben og føre til en mer feminin gangart. I en sex posisjon mens stående kanskje oppdage nye stupe vinkel gjennom kroppsstørrelse forskjell. Min fantasi har gulvet "skulder Sko" definitivt inspirert ...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 81