Posts

Han svarer ikke

Du har stilt et spørsmål. Han har lest meldingen. Og så langt ikke svart. 7 grunner til at han skriver tilbake umiddelbart

mobiltelefon-mann_hotguy_m__nner_boy

©
Getty Images

De fordømte blå hake. Sist på nett. Vist: 14:11. Det var timer siden. Du spurte et spørsmål. Ikke noe svar. Følelsene floke, du lurer på om du noe å "tilgjengelig" ble noe galt skrev, kanskje han ikke gjør det, og hvor pinlig er dette som du likevel faktisk som gjør at du ser på alle om noens slike tanker, som du kanskje har sett bare to-tre ganger! Er han en idiot? Hva skjer her?! STOPP! Umiddelbart stoppe denne hyperaktive tanker karusellen. Trekk pusten dypt og slappe av. Vi forklarer hva som skjer, fordi, kanskje han ikke er interessert, men det er sannsynlig at du har en helt annen stort problem: De er for utålmodig!

Grunn 1: Han har ingen interesse

Ja, dette er et mulig alternativ, spesielt hvis hans tekst oppførsel er defensiv og ordknapp over en lengre periode. Han svarer bare kort og aldri stiller spørsmål for å holde samtalen i gang? Han spør ikke deg for en date? Eller logger bare om natten eller når han er borte for helgen? Da bør du nok best å holde seg borte fra ham. 

Grunn 2: Det har en annen følelse av tid

Forskjellige mennesker har forskjellige følelse av tid. Men spesielt er gjenstand for tiden er vanligvis mer avslappet enn kvinner - selvfølgelig finnes det unntak, men generelt, menn er mer sannsynlig "måfå" gå. Når en kvinne hører "Vi går ut på en middag dato", Så planen for kvelden er: spise ute. At veien er allerede en del av datoen, faller mange ikke egentlig. Se ham enda en gang: han liker Spaser med deg gjennom området, stopper på interessante butikkvinduer eller henvise deg til solnedgangen tilbake - han liker å tilbringe tid med deg, spiller det ingen rolle hvor, når og hvordan. Han synes ikke å leve sitt liv på en tidtaker, slik at du kan slappe av i tekstene. 

Grunn 3: Han vil ha deg rom

Han er ikke kjæresten din. Slå dine forventninger. Selvfølgelig, du vil ha prioritet når objektet for ditt ønske, men du bare bære noe forhold, så du trenger ikke å ha hver dag kontakt. Mange menn vet alt om det, at man ikke bør gjøre for mange fremskritt kvinner, fordi vi - vi gir det også ganger - noen ganger ønsker å være litt mørkt. Hvor lenge har du hatt på en mann interesse, som skriver tekstene du hver dag lange kjærlighet bevis allerede i begynnelsen? Nettopp! Så lenge du skriver regelmessig, og å gjøre en avtale til datoer, bør du ikke sitte ved telefonen og "vente",

Grunn 4: Han er ikke en nyhets forfatter

Hvis du noen gang ikke svare eller din beste venn, bror-bror eller far bare "Jo" eller "OK" komme tilbake - sving da? Nettopp. De fleste menn er ikke spesielt glad i lange samtaler på telefonen og spesielt nyheter skriving er irriterende ekstra kommunikasjon som er ganske slitsomt for mange. svarer han likevel alltid - selv om forsinket eller bare kort - og på datoer, går dialogen greit? Da bør du ikke trenger å bekymre deg noe goldt texting.

Grunn 5: Det er konsentrert

Du sikkert vet klisjeen om ikke multitasking mann, ikke sant? Vel, er litt dette sant fordi Mrs hjerner er mye bedre koblet enn den mannlige tilsvarende av det som gjør oss kvinner, men i stand til å raskt bytte mellom oppgaver, men på den annen side har fordelen av å fokusere utelukkende på visse ting. Er han på jobb? Han reparerte sin sykkel? Er han bare å klatre? han tar seg av sine foreldre eller med hans gutter gå? Når menn tar opp en oppgave, ofte 100 prosent. Egentlig er det en fin idé, tross alt, kan du være sikker på at han vil også betale deg sin fulle oppmerksomhet på datoer!

Grunn 6: Det er usikkert

Har du noen gang hendt at du mann tilfeldigvis din egen melding med kopi & PLUS har returnert lim svaret? Hvis ja, så vet du at han har tidligere skriver tekstene i hans notater et svar til deg. Hvis ikke, så bør du vise denne anekdoten er at det er menn som er usikre i å svare på meldinger og ønsker å peke på NOE TILFELLE selvfølgelig - fordi vi reagerer kvinner likevel uvillig veldig raskt hvis en mann med en liten bit av usikkerhet viser. Menn som er ute etter det rette svaret, trenger litt tid. Gi den til ham.

Grunn 7: Han tror du ikke bryr seg

Kvinner liker å prøve subtilt å vise at de er interessert i en mann. "Så hvis han ikke får det ...", Sannsynligvis mange single kvinner tror. Faktum er at menn ikke får det noen ganger flat. det kommer ikke til å Potteries og ikke tør å be om en neste date, bør du ta det som en kvinnes hånd. En klar uttalelse er mye mer sexy enn noen Rar Make-spill der du etterpå skriver tekstene kanskje desperate senere. Vis ham at du er interessert. Og nei, det er en søt apekatt Emoji på hans svar ikke nok! 

Hvordan vet du at en mann har en genuin interesse for deg,
Vi vil forklare her! 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − = 35