Posts

Bare for en natt

En perfekt one-night stand (ONS) går som dette: To singler flørte og bli kjent med hverandre, blir fanget av sitt begjær og la kvelden visne bort spontant i sengen. Høres enkelt. Men hvis du ikke kjenner reglene og forbud for unik opplevelse som raskt kan utvikle seg til en stor flopp. Så du kan enkelt nyte din one-night stands i fremtiden, har vi samlet noen tips her, som er off-limits i natt netter

one-night-stand-70000184

Følge reglene og nyte din one-night stand!
©
Getty Images

Ikke glem kondom

Sikkerhet først! Selv om du din erobringen har formørket av hans sjarm selv de mest rasjonelle innsikt: Alltid insistere på en kondom. Uansett hvor lang tid det tar å få en.

Tips: Plasser personlig ansvar og alltid holde et krise kondom i lomma. Og hvis mislykkes varelager og apotek på vakt: En kondom levering tjeneste gir deg døgnet med sikkerhet rundt.

Ikke drukket!

Et glass for å stimulere humøret er greit. men som dopet med alkohol alle sanser, ikke-kommer etter one-night stand som den berømte butterfly følelse i magen, men fremfor alt en uønsket hamring i hodet. Ekstra verste tilfellene: Du må passere, eller kan ikke engang huske navnet på erobringen av neste dag. Ville være en skam for spennende opplevelse.

Tips: Ikke overdriv med alkohol, fordi sett med glede på et visst nivå i alle fall bare en demper på, og drikke hver dag og igjen et glass vann. Dette holder passform.

fortelle "ikke" til gal seksuelle stillinger og -techniken!

En one-night stand er faktisk der for å gjøre alle tilfeller falle og virkelig boltre seg seksuelt, men ikke alle er i seng i håndjern, bondage,
Kamasutra eller andre (S-) eksperimenter.

Tips: Fortell partneren din (selv om han har denne statusen for et par timer) åpen og ærlig om hva du vil. Og når det kommer til noen spill som du og han ikke ligge i sengen på samme bølgelengde, sier klart "ikke",

aldri "Si jeg elsker deg"

Neppe i seng med Mr. X og selv følelser ri roller coaster. Våre hormoner utgjør maksimalt arbeids under samleie. Til tross for henge følelser på cloud nine, bør du i one-night stand ikke å "Jeg elsker deg" bli revet med, som dreper noen erotisk stemning.

Tips: Hold deg kjølig og tenke på allerede i løpet av kvelden for å smake setter deg fri i nødstilfeller fra din situasjon. For eksempel kan en "Morsomt at vi var så spontan, ikke sant?",

Ikke sovne!

Hvem sovner etter en one-night stand i armene på sin erobring, forventet neste morgen muligens en frekk oppvåkning. Selv om du så har føle på tidspunktet for trafikken godt i huden din: Hvem vet hvordan å stå etter uplanlagt stevne til hans spontane handling?

Tips: Castle etter sex å pakke tingene dine og legg en kule ferdig ut. Når spontan sex som skjer i ditt hjem, klargjøre at du er best tidligere, ikke klar for overnattingsgjester. Og hvis du sovner selv for en one-night stand, men: Gå før frokost.

holde kontakten? Gi meg nummeret ditt!

Telefon dalassen eller ikke? Hvis du er sikker på at du ønsker å tilbringe mer tid med erobringen, er det ingenting å holde kontakten. Ellers: Hold oversikt over dine data for seg selv.

Tips: I stedet for å forlate ditt telefonnummer, be om hans. Så du kan bestemme om din one-night stand for One-More-utviklet stat eller ikke etter spennende kveld.
Med disse enkle triksene Whatsapp han går bak deg veien

Bare glemme alt!

På vei hjem fra en spontan one-night stand med en fyr du møtte på en bar i går, treffer deg som et lyn: Du har glemt arvet fra bestemor cardigan i sin leilighet! En gjenforening er trolig uunngåelig. Du har funnet din erobrende morges absolutt ikke like nydelig som i går.

Tips: Igjen, forhindrer tror problemene på: Husk også å ta alle klær og gjenstander som du hadde med dem, hjem. Hvis du bestemmer deg for noe bør glemme: be en venn om hjelp, plukke den opp.

Tabu: Sex med Ex

den
Sex med din ex var alltid så bra? Mange mennesker er svake, når muligheten for en ny seksuelle opplevelser med tidligere resultater, men husk: en tidligere kjæreste, kan du ikke så lett for en one-night stand sende tilbake til senkingen. Det samme gjelder for din beste venn.
Mer enn venner? teste her!

Tips: Ta deg tid til å revurdere din skritt også. Hvis dette er din ex-kjæreste eller beste venn, vil ønske morgen fortsatt være til stede - og så vet du hvor du skal handle.

De hadde en ONS og neste morgen, men plutselig så tingly inne? Forfatter Mia Ming avslører
På neste side, som du kan arm deg mot dette galt i kjærlighet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 15 =