Posts

(K) En god idé?

Det er han plutselig foran deg, din ex-kjæreste, på grillen av felles venner. Men etter noen ubehagelige minutter i begynnelsen av alt er som alltid på en gang, ler sammen og lurer hemmelighet, hvorfor har du noen gang separert. De bare ignorere de strenge utseende på din beste venn, og ender opp med din ex i sengen. hjelper Sex med Ex å takle separasjon bedre ikke tragisk, fordi forskere sier

Sex Ex

Sex med Ex er utviklet for å bidra til å håndtere separasjon bedre
©
iStockphoto

Den neste dagen, kjæresten din ønsker å lese deg løpsk handle: "Er du gal? Hvorfor gjør du for deg selv?" Holdningen til noen kolleger intervjuet fra GLAMOUR redaksjonelt om emnet "Sex med Ex" ligner, som det til slutt alltid er gode grunner for separasjon og sex lidelse, behandling og glemme unødvendig langvarige eller hever falske håp om en ny start. ett i "Journal of Social and Clinical Psychology" publisert studie bringer oss til å tenke: Ifølge Sex med Ex - i hvert fall i enkelte tilfeller - å ikke være så dumt!

Sex med Ex er utformet for å behandle separasjons

Forskere ved University Arizona undersøkte 137 gifte men friske splittede par etter hennes helse og hennes kontakt med ex-partner. Ikke overraskende, de som allerede hadde akseptert ekteskapet av, var i bedre form enn de andre, som ikke engang klar over det. Men: De som ikke har behandlet deres separasjon, kom bedre overens med situasjonen da han landet med sin ex igjen i sengen, heller enn å opprettholde et platonisk vennskap eller kontakt helt stoppe ham.

Høres ut som en svært tvilsom måte å komme over sin eks-kjæreste, ikke sant? "ikke"Sier psykolog Dr. Asley Mason: "Man ser likevel førstnevnte som hans 'Lover' på. Så hvis du er ute etter separasjonen fortsatt har sex - det er fysisk kontakt, det man normalt gjør med sin 'kjæreste' - så justerer bildet man har av sin eks, oppførselen mot ham."

One for the Money

Si: Man elsker sin ex fortsatt ønsker å sove med ham fordi dette er en måte å uttrykke sin kjærlighet, og deretter gladere fordi du kunne i det minste spise et stykke kake forholdet. Dessverre snacking av forbudte frukt leads (spør partneren din rett og slett som fett kirsebær Bløtkake før!) Før eller senere til magen og i dette tilfellet til hjerte smerte og kan derfor ikke være en permanent løsning, men bare litt synd. Hvem ønsker å lindre smerten eller midlertidig få tilfredsstillelse, at han gav sin ex-partner - minst seksuelt - fortsatt kan ha, så kan hans ønske ifølge studien overgi - hvis du virkelig må. På lang sikt, slik at har for å stoppe, men er enig Dr. Mason: "Jeg ville ikke nødvendigvis råde folk til å sove med sin Expartnern, etter alt det kunne for å stoppe dem, for å starte et nytt forhold der de ville bli lykkeligere."


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − 77 =