Posts

Den første gangen

Få ting er så spennende som den første sex med en ny partner. Og likevel så komplisert. Spørsmål om hindring må avklares før samleie før første gang vil bli avholdt. Og likevel: Hva gjør hans penis ser ut? Ta deg tid til denne nye seksuell erfaring. hvordan du starter ganske løs i den første natten av kjærlighet Syv tips

Lagre datoer en mann ha sommerfugler i magen og kommer fra dato til dato nærmere. Stemningen er - for å si det mildt - seksuelt svært ladet og uutholdelig knitrende mellom dem. Nå ser frem til første gang og fantasere sex er naturlig fantastisk. Men her allerede usikkerheten begynner: du ikke er kjent med hverandre og spørre seg selv spørsmål som: Har han finne meg sexy? Hva han har sex? Og vi passer sammen i senga i det hele tatt? Et lite tips:
Det her er de erogene soner av mannen - dette vi ikke vet!

Første gang sex

Når den første sex er i den sanneste betydning av ordet i buksene, er ofte partnerskapet ikke gjøre det bra - tross alt, er sex det fysiske uttrykk for kjærlighet og blir sett på av mange som en viktig del av et forhold. Men i stedet nå kan ødelegge den erotiske atmosfæren og moro av det, vil du heller lese syv tips i galleriet og lære hvordan den første sex er en uforglemmelig god opplevelse med en ny partner. Og hvis ikke, praksis gjør du vet, perfekt!
Med disse fire tipsene sommerfugler flagrer selv i langsiktige relasjoner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 10 = 20