Posts

Ekte kjærlighet?

I Hollywood eller i slushy romaner vil sette oss: den store, ekte kjærlighet som er alt fortsatt så dramatiske forviklinger av livet og bringer sammen to personer i en lykkelig slutt. Og disse menn og kvinner er også alltid helt sikker på at det er ekte kjærlighet. Men hvordan gjør det faktum at det er i deres følelser om ekte kjærlighet, og at de er ikke bare forelsket i sin partner eller deres partner, eller de akkurat som i verste fall? GLAMOUR vite: De er ubevisste handlinger som forråde om skiltene er i forholdet på kjærlighet. Også: de vakreste kjærlighetshistorier i Hollywood og hva ville menn gjør for deres store kjærlighet

Ekte kjærlighet? _545728

Solstråler bare elskere! Men det som virkelig identifiserer en ekte kjærlighet? ©
Stocksy

"Kjærlighet består ikke i det faktum at du ser på hverandre, men i å se utover sammen i samme retning." Den franske forfatteren Antoine de Saint-Exupery klare med sine ord forskjellen mellom smak og kjærlig.

Ubevisste handlinger avsløre våre følelser

Dette rotet titting karakteriserer den første fasen av et forhold. Vi ser den nye partner med alle sine røffe kanter gjennom rosa briller, som igjen sliper ryddig disse grove kanter. Bare hvis vi fortsetter å se etter følelsen flush av forelskelse våre partnere som, kan vi begynne å se med ham i samme retning. For som følelsen kan elske en bit av tillit over tid med.

Vennskap mellom menn og kvinner - kan fungere veldig, uten en før eller senere falle i kjærlighet? Som det står mellom deg og din beste venn, kan du finne ut i vår gjennomgang

Dessverre, livet vårt fungerer veldig sjelden som en Hollywood-manus. Vi må finne ut i et partnerskap seg selv, enten det er i våre følelser om ekte kjærlighet og verdt å investere tid og følelser i dette forholdet, eller hvis du er den typen utløper bare for sin skarpe ass sånn. Musikken hjelpe folk flest heller litt her. Mer nyttig å se på sin egen atferd for å se om det er ekte kjærlighet som du føler for partneren din. Fordi ofte er det ubevisste handlinger som avslører hva vi føler for hverandre.

GLAMOUR lister opp fem eksempler som illustrerer forskjellen mellom smak og ekte kjærlighet:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2