Posts

Annen fisk i havet sønner

Følelser er ikke alltid gjensidig. Sannsynligvis alle var stadig ulykkelig forelsket eller måtte forholde seg til hjertesorg. Men sørger i stedet for gjengjeldt kjærlighet eller håper noensinne for en lykkelig slutt, det vil trolig ikke skje, du bør ta hensyn til følgende tips for å avslutte den uheldige tilstand

ulykkelig-love-fotolia_57800192_m

Uheldig i kjærlighet? For å avslutte denne situasjonen
©
Afrika Studio - Fotolia.com

1. aksept

"Men kanskje han har, men følelser for meg!" Det første trinnet for å avslutte tilstand av ulykkelighet, dessverre, er aksept av det faktum at formålet med ditt ønske er ikke på deg. For å være sikker på at det ikke er, men det er en sjanse du kan mannen bekjenne en forkjærlighet. Før du gjør, men finne ut om han er allerede registrert og "Som forteller deg at en mann rett og slett ikke på deg"lese listen. Hvis du da fortsatt overbevist at du kunne ha en sjanse med drømmen din mann, må du gjøre livet enkelt med ham. Er han så forberedt på å Datoer, gratulerer! Bli avvist, i det minste har du sikkerhet og kan avslutte saken.

2. Reality vs. fantasy

Spesielt kvinner som er ulykkelig forelsket i en mann hun knapt kjenner bør spørre deg selv om det virkelig alvorlige følelser som sovende i dem - eller om den entusiasme, men heller springer ut av en fantasi. Det faktum at man ønsker en partner kan føre til at du projiseres noe i mennesker som ikke passer dem. Bare fordi en fyr gliser sjarmerende når du møter ham, dessverre ikke nødvendigvis bety at han har følelser for deg. Vær ærlig med deg selv og prøve å finne ut hva dine følelser er basert på. Hvis du mister sporet i noe, må du starte i hodet til å bestemme aktivt mot følelsene. Tenk for eksempel, hvorfor han ikke passer deg. En annen viktig idé at du bør skrive på pannen er: Du vet at du vil være sammen med en mann som ikke smelter bort fra dine øyne! Du fortjener en partner som er minst like uimotståelig som det. Så for å høre, å tenke på en mann som ikke anerkjenner dine kvaliteter.

3. Kontakt Ban

Jo oftere du konfrontere årsaken til deres egen ulykke kjærlighet, jo hardere faller følelsesmessig avstand. Hvis mulig, gå til mannen ut av veien og unngå kontakt. Dette inkluderer å kalle sin Facebook-side. Hvis du er i nettverk der eller i andre samfunn, slette eller blokkere det ut av selv-beskyttelse.

4. avbøyning

Hvis man er uheldig i kjærlighet, trenger du nødvendigvis en distraksjon fra denne følelsen. Det er viktig å nevne følelser i stedet for å bli tapt igjen og igjen i de samme tankeprosesser og analyse av situasjoner. Dra på shopping og unn deg noe som du alltid har ønsket, og nå kan endelig ha. Avtal å møte venner for den store skjermen skrur seg av sin egen film i hodet i to timer. Merk: Typisk Hollywood-film der paret, men fant etter mye frem og tilbake på slutten av enda en, ikke egnet! Har du trene for å leie ut din frustrasjon. Spesielt egnet for dette er raske ballsport som squash eller kraftig trening som de trendy Fit boksene. Yoga og meditasjon, men bidra til å konsentrere seg om deg selv og bare la negative tanker slippe unna. Så du kan miste den gamle ballast, mens du vil finne din indre styrke.

Den eldste trikset mot ulykkelig kjærlighet er: Gå ut med andre menn. Det må være en romantisk middag med levende lys ingen rolle hvor du plasserer store forventninger. En kaffe med en fin medstudenter eller kolleger er allerede tilstrekkelig for en start, for å starte prosessen med å kutte ledningen av gjengjeldt kjærlighet og å erkjenne at andre fisk i havet sønner.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 + = 86