Posts

sexy kurver

Det trenger ikke alltid være slank: Hvorfor menn er kvinner med noen pounds mer

beyonce-481730711

Svingete kvinner som menn og Beyoncé beviser hvor sexy kurver er på de riktige stedene ©
Getty Images

Jennifer Lopez har ikke overses rumpe - og var stille, eller kanskje på grunn allerede fra "mennesker"valgte magasinet vakreste menneskene i verden. Også i 2014 var med skuespiller Jennifer Lawrence ingen sult krok, men en vakker kvinne, med kurver på de riktige stedene for "sexy kvinne i live" valgt. Svingete stjerner som Beyoncé Knowles eller Jennifer Lopez derfor bevise at velplasserte kurver og kurver er mega-sexy og ekte, selvsikre menn står på nettopp slike kvinner. Noen flere kilo gjøre sex appell av kvinner derfor ingen avløp. Tvert imot, de pounds sitter på de rette stedene, være mange menn krøll damene selv foran de med en meget slank figur.

Ser på curvy: Er kvinner for tynn, har en tendens til sex for å bli verre

Dette bekreftes av en felles studie av dating sites Date.com, Matchmaker.com og Amor.com: der ga 85 prosent av mennene at noen ekstra kilo stod dem ingenting og 54 prosent sa noe tykkere kvinner er bedre i senga som en tynn. Likevel, damene prøver å være slank. Alltid forutsatt at hun hadde så bedre sjanser i de menn (dette ga så mye som 90 prosent i samme avstemning på).

Men hvorfor er de herrer etableringen på svingete kvinner? Ikke bare undersøkelser av mannlige kolleger og venner, men også uttalelser fra forfatteren av boken "ADA Pocket Guide til Spiseforstyrrelser"Jessica Setnick, samt studier av attraktivitet forsker Devendra Singh for kvinnelig midje-hofte-ratio ga følgende resultater:

Er kvinnene krøll, det er flere hands-on

Pleier å svingete kvinner har større bryster enn mager. I tillegg, gutta liker å holde en bootylicious rumpe i hånden. Viste også en rekke internasjonale studier har vist at ikke forholdet mellom kroppsstørrelse og totalvekt av en kvinne å bestemme sin egen appell, men som av midje og hofter. En beregner det ved å dividere midje ved hofte måling. Ideelt sett er det 0,7. Dette innebærer både en slank kvinne med en 63-cm midje og en hofte omkrets på 90 cm, og en tykkere med verdiene fra 70 til 100 cm gjelder denne optimale verdi.

Flere pounds = mer glede

smakstilsetning for å mate flis på sofaen sammen, servert i stedet finne vennlige vegetabilske pinner; spontan kino, inkludert popcorn, heller enn å vente hjemme til vennen er tilbake fra spinnende: Jo flere henseender en kvinne på sin vekt, jo mer tid de må bruke, og jo mindre den er spontan (og kalori) gjør i sin figur til har. Dette gjør mang en mann, selvfølgelig, ikke så mye moro. Dette bekrefter Jessica Stenick, forfatteren av boken "ADA Pocket Guide til Spiseforstyrrelser": "Problemene i kjærlighet begynner når vekttap av kvinnen begrenser de vanlige par aktiviteter."

Curvy figur = mindre frykt for tap

En counterexample blant ellers ganske smale Stars er sangeren og skuespilleren Jennifer Hudson. Da hun tok over 35 kilo, fikk hun komplimenter fra alle kanter for sin fantastiske, kvinnelig utseende. Bare én virket ikke fullt så fornøyd med sine nye former (og tilhørende selvtillit) å være: Jennifer ektemann David Otunga var "ikke en stor fan av endringer"Hun fortalte den amerikanske talkshow verten Jay Leno. Klart tilfelle av separasjonsangst!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 + = 29