Posts

den Hickey

Den Hickey på halsen din beste venn - som en gang var et statussymbol i ungdoms ganger. Hvordan lage en kjærlighet bite skikkelig og hvordan å dekke det igjen

Hickey-fotolia_28230516_m

En Hickey dannes når kyssing er for suging.
©
Fotolia.com

lip service

Spesielt med par som er veldig ung og like forelsket, er kjærligheten bitt på halsen, nakken eller på innsiden av låret ansett som en særlig intim bevis på kjærlighet eller som en synlig påminnelse om en hemningsløs kveld når du ser under sex før ukuelig ønske hadde lagt øynene på partnere. Mindre romantisk er kjærligheten bitt fra et medisinsk perspektiv: Han er ikke annet enn en "blåmerke"A hematom, som kan vare opptil en uke. Her endrer kjærlighet flekk farge fra mørk lilla til grønt til gult.

Dette resulterer i hickeys

sprenge blodkar og blod må være spredt i omkringliggende vev - av den sterke suge med leppene, er et vakuum opprettet i huden. Dette etterlater huden glans bare rødlig, det koagulerer og produserer en fiolett-farget Hickey. Logisk: Jo lenger du suger, er den mer intens resultatet.

Forsvinning av hickeys

Det tar ca syv dager inntil huden regenereres etter lidenskapelig kyss. I mellomtiden prøver kroppen å bære bort levret blod. Enzymer bryter ned den røde blodpigment hemoglobin: Hva er igjen er den gul-brun bilirubin, som er innlemmet i blodet og deretter skilles ut via nyrene.

Hva gjør du om sporene etter lidenskapelig suger og kyssing?

Hvordan får du en Hickey, på engelsk "kjærlighet bite", Gone? Du kan dekke det med sminke eller et skjerf som tid, selvfølgelig, lett. Å la helbrede avslørende flekken raskere, også heparin-holdige salver for å hjelpe (tilgjengelig på apotek). Eller bare stå ved det, at du har frie tøyler i varmen av øyeblikk leppene til mannen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − = 12