Posts

Når du ringer sex

Spørsmål: Hva skjer når en kvinne ansetter en samtale gutt? En sann historie om begjær. Og kjærlighet.

Ring-boy-nytt

©
Getty Images

Åtte år ikke hatt sex før en ti-års forhold. Man kan si at jeg var litt ute av trening. Ikke en god tilstand, fant jeg, og at jeg måtte snarest endre det. Men hvordan? Jeg hadde ikke noe ønske om et nytt forhold, ønsker jeg å ha sex. Men jeg gjorde meg hardt ved tanken på å måtte fortelle en mann at jeg gjorde nettopp det. Men viktigst av alt, ville jeg god sex, ikke en fyr som herumrödelt på meg.

Med samtalen gutten ecstasy?

På et tidspunkt hadde jeg ideen til å prøve det med en samtale gutt. Gjør hva menn har gjort i årtusener: kjøpe sex. Og bare si hva type er å gjøre med min kropp og hva som ikke er det. Ingen tisper spill, ikke trukket magen, ingen simulering av ecstasy. Men jeg ville ikke stole på meg? Og hva om jeg ikke liker ham? Selv om jeg kan avbryte når som helst, men da ville være rundt 500 euro, inkludert hotellrom, en dyr ikke-glede.

Først av sondering tilbudet - Internett. Med et byrå jeg ble sittende fast, var det bare en håndfull menn. Joe * bilde skilte seg ut: uformell halm, hårete bryst. Sovner jeg hadde hans bilde fremdeles i hodet mitt. Bare noen få dager senere jeg hadde mot til å ringe byrået og spørre. En kvinne sa jeg kunne bestille via telefon eller e-post og bestemme selve møtet. Jeg fortalte at det var min første gang, og jeg var ikke sikker på om jeg virkelig ønsket det hele tatt. Ikke noe problem, sa de at jeg kunne også bare ganger begynne med en middag-date for 150 euro.

Tankene kretser rundt sexkjøp

Likevel, jeg ønsket å sove på den igjen. Skulle tro fyren at dama sannsynligvis få nei fra? Else gjorde han det bare med frustrerte kvinner som har ektemenn er alltid på forretningsreise? Ville jeg ta ham? Samtidig ble jeg irritert på meg selv: Hvorfor jeg brøt meg i hodet? Men det har ingen bekymringer. Spontant, jeg avgjort på en dato for neste lørdag kveld i en koselig hamburger restaurant.

Blind date med Callboy

"Jeg vet nøyaktig hva en kvinne kan"

På lørdag, mitt hjerte racing. Mantra-lignende gjentok jeg: Det er bare et måltid. Bare ett måltid. Han ventet foran restauranten, kjente jeg ham umiddelbart. Han visste ikke hvordan jeg ser ut, men så forventningsfullt på meg. Jeg spent nesten bena unna. Så smilte han til meg. Han likte meg, og straks jeg hadde den absurde ideen om at jeg ikke ser bra nok for ham. Damn, betaler jeg for denne mannen! Hvorfor kvinner alltid gjør så lite?

Høflig han kysset meg på kinnet, luktet han "Kouros", En duft av Yves Saint Laurent. På bordet, spurte han meg hvordan jeg hadde brukt dagen før, og komplimentert meg på håret mitt. En del av jobben, tenkte jeg; men det gledet meg. På et tidspunkt ble vi snakker om sex. "Jeg vet nøyaktig hva en kvinne kan"Han sa. "Jeg elsker å slikke kvinner til å massere brystene og håndtere problemer når i nakken på riktig tidspunkt." Jeg bare lyttet, men hva han ble fortalt om spillet av ømhet og seighet, utløste noe i meg.

En følelse av frekkhet

Kvelden kom til en slutt. Så spent jeg glemte å gi ham konvolutten med sin avgift. "Og bare hånden"Han sa, ler, "ikke merkbar." Og at han ville være fornøyd hvis jeg ville kontakte ham om byrået. Glad jeg dro hjem - jeg følte meg så utrolig hensynsløs.

En uke senere, arrangerte jeg igjen. Byrået dame fortalte meg at de ikke hadde hatt en god opplevelse med Joe. Hvordan tankevekkende. Jeg var bare en av mange kunder. Men jeg ønsket å se ham nødvendigvis. Hotellet, som jeg hadde valgt ble plassert i en Hamburg rekkehus villa på Ytre Alster: engelsk stil, antikke møbler, floral tapet. Etter at jeg sjekket inn, jeg ga Byrået med romnummer. Ytterligere to timer! Bør jeg la den bra? Hele tiden jeg så i speilet, etter hver gang på toalettet jeg vasket, vi endelig snakket om oralsex. For Kristi skyld. Vil jeg være i stand til å slippe meg i det hele tatt?

Lykkelig slutt?

"Her er bare skjer, det du verke"

Det banket. Igjen smilet hans tok meg umiddelbart til ham. Vi snakket i nesten en time om alt og drakk vin, som fylte hodet mitt sakte. Tiden gikk, men jeg turte ikke å kreve noe. Plutselig gikk han nærmere. Jeg svelget. Han tok forsiktig ansiktet mitt i hendene og kysset meg forsiktig, kom forsiktig tungen inn i bildet. Hans hender kjærtegnet nakken, sirkle brystene mine. Når han holder det til å vare?

Han kom inn i håret mitt. Siden en bryter slått over på meg, ville jeg ham, absolutt. Han trakk meg ut, plassert meg på anretningsbord i rommet, kysset brystene mine, spre bena mine. Han knelte foran meg, føler seg med tungen på min klitoris. Jeg hadde ham blåse om en? At jeg seriøst lurte slår meg som latterlig i dag.

Fra Callboy Joe plutselig Tom var

Han kledde av seg og bare la seg ned på sengen bare. Angivelig hadde han lagt merke til min usikkerhet: "Har du fortelle meg hva du vil, eller skal jeg finne det ut?" Selv om jeg hadde planlagt å prøve å finne ut alt, ble jeg lettet over å være i stand til å forbli passive. "Her er bare skjer, det du verke"Han sa: "men jeg liker å sove med deg. Og som Tom *" - ikke som Joe, som han kalte seg selv i etaten. Det var veldig øm.

Jeg kom ikke til klimaks, holdt han tilbake til meg. Slik at han hadde touch, imponerte meg. Han foreslo å avbryte kvelden, men ga meg telefonnummeret sitt. Selv om han ikke fikk lov, ønsket han å se meg igjen. Vi kunne ikke skille oss. Jeg var opprørt, men hva gjorde han? Var det en samtale gutt triks eller hadde alvorlige interesse?

En sex-Date uten penger

Neste gang vi møttes i restauranten den første natten, etter at vi hadde sex i bilen min. Og så gikk det: Vi så, vi sov sammen. Uten penger. Så skjedde det utrolige: Vi ble forelsket i. Etter tre uker, ga han opp jobben for meg. Likevel, jeg kunne ikke tro det ting først - før han fortalte meg at det var ham fra begynnelsen til meg på alvor. han ville ha gjort kort og morsom likevel nysgjerrig på meg jobben.

Vi har vært sammen i to år, Tom er nå jobber i reklamebransjen. Hvis noen spør hvordan vi kjenner hverandre, la oss bare si: "Fra Internett." Det er ikke en løgn.

(* Alle navnene er endret)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + = 13