Posts

Fordelene og ulempene ved brasiliansk voksing

Hårfjerning i underlivet med varm voks har både fordeler og ulemper. Hva må vurderes når Intimate voksing? Vi klart om dos and don'ts for hårfjerning mål på brasiliansk voksing

voks

Hva du bør vite om hårfjerning metoden © brasiliansk voksing
iStockphoto

Fordeler med brasiliansk voksing

I motsetning til barbere det er håret i flere uker av i løpet av voks. Selv barbering flekker og strie skjeggstubber fornybar neppe skje. I tillegg er det hår densiteten avtar med regelmessig voksing, fordi hårene fjernes sammen med roten. Dette håret mindre og finere vokse.

Mange intime voksing kunder (inkludert skuespillere som Eva Longoria) rapport da enda mer intens følelse under sex.

Ulempene med brasiliansk voksing

Hårfjerning med flytende voks er smertefullt for de fleste kunder, fordi håret er dratt ut ved røttene. Den kommer ofte til inngrodde hår, noe som kan forebygges med vanlige skrubb imidlertid. Dessuten er det ikke for alle å avdekke foran fremmede og å bli berørt i underlivet. Kundene vil gjerne setninger "Nå kan du heve benet over hodet!" eller "Vennligst snu og fortelle hverandre baken" å spenne.

Dos and don'ts av brasiliansk voksing metode

gjøre

Grow først, deretter Waxen: Slik at alle hårene kan være optimalt oppdaget og fjernet, bør de være minst 0,5 og høyst 1,2 cm lange. Dette betyr at de tidligere har vokst fra 10 til 14 dager eller kanskje trenger å trimme litt.

Regelmessig peeling: Om to ganger i uken, bør depilated kroppsdeler skrelles å forhindre inngrodde hår.

fange rett tid: Det kan være en hvilken som helst dag gå for Voksing (i perioden), men smerten holdes så lav som mulig, er en avtale anbefales på dager etter dager. I løpet av denne perioden, de fleste kvinner er hormonelle mindre følsomme for smerte.

Huden ro: Etter voksing, er det tilrådelig å bruke en beroligende krem ​​med naturlige ingredienser som shea smør eller aloe vera.

Smerten forebygging: Som er spesielt følsomme for voksing, kan hindre omtrent en halv time før den ble behandlet med et smertestillende middel. Dessuten er en krem ​​med en litt bedøvende effekt (f.eks. B. "Emla"), Som gjelder en til to timer før hårfjerning i underlivet, bidrar til å lindre smerten.

ikke

Irritere huden: Hvis huden vondt, rød eller irritert av eksem, kan du overnatte på voksing.

gå inn i solen: 24 timer før og etter voksing bør ikke utsettes for sol eller besøke solariet.

skape friksjon: På sport og sex bør du unngå hvis mulig en dag etter voksing, for ikke å irritere huden behandles. Selv stramme klær skaper en uønsket friksjon.

Kjemisk gjelder: Umiddelbart før og etter behandlingen var fete kremer og andre toalettsaker, som kan irritere huden (f.eks. B alkoholbasert eller kjemiske tilsetningsstoffer), ikke benyttes.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 9