Posts

Før, under og etter den første datoen

De måtte komme denne uken med en hyggelig fyr? Slik at det fortsatt ikke bare til en kort utveksling av ord: Vi gir mat for tanken for mer selvtillit før, under og etter den første datoen. I tillegg har vi menn spurte når det gjør med dem "klikk" - og hva vi kan lære det. Og for de som foretrekker å messing stifter: åtte tips for speed dating

Mrs interessant

Menn som jakt og kvinner som ikke kan fanges så lett. Så du spille spillet med ©
Getty Images

Etter det første møtet: Bare ikke vente!

"Hvis en kvinne avhengig effekt som er helt uaktuelt, og jeg gjør meg så raskt som mulig fra støvet"Rich Santos innrømmer. Wow, ganske krass uttalelse. Spesielt hvis du sjonglere bak kulissene som en super organisatoriske ferdigheter for å svare på den mest stressende fase av livet ditt raskt til hans budskap. Hvorfor bry dere? Du leve et fullverdig og lykkelig liv, hvor du har å gjøre plass til en mann en gang - du kan vise det. At han har til en fast plass i kalenderen din tjener bare én gang, vil ikke overraske ham. Han har absolutt ikke blitt profylaktisk holdes fri fredag ​​kveld uker før første møte.

Den første date: Hold tro mot deg selv

"Kvinner med en personlig mening menn finner interessant"Nevnte Rich Santos. Herlig, så kan slappe av: Så du ikke trangt bite tungen og kan representere klare synspunkter med god samvittighet som alltid - hvis du håndtere det at motparten vil forlate nøye: det er "også prøve å fortelle deg nye ting og vise for å høre din mening"Forklarer Santos. Hvis dette skjer, kan du se frem til en vinn-vinn-situasjon: du trenger ikke å justere og utvide (i beste fall) også din horisont.

Snakker om "ikke justert": Felles preferanser, om hvor man kan samhandle, så er alltid vakkert. ikke en del av flaks for å måtte late falsk interesse for hans favoritt fotballag. Men hør på ham minst oppmerksomhet når han sier det. Kanskje du liker så både gresk mat, ski ferier i Sveits eller filmer av Gus Van Sant? Målet med dette er ikke å øke listen over likheter gjennom taket, men heller å finne ut ville være hvis den morsomme siden av livet i en felles relasjon heller synker eller øker. Eller foretrekker du lørdag ettermiddag knebøy med en kjedelig kopi på sofaen og se på TV-repriser på TV? I svarer på dette spørsmålet, er du både forhåpentligvis enige.

End eller begynnelsen? Den første daten er over

På slutten av den første datoen du, akkurat som mannen med spørsmål: "Hva blir det neste nå?" Er det en god natt kyss, lidenskapelig kyss, eller er det enda et skritt videre? Uansett hvilket alternativ du velger, er (vanlig) fremtid mellom deg og denne mann så skåret sikkert ikke i stein. Fordi selv de beste forholdene i gang med sex på første møte. Men minst like mange par har nok på tide igjen med første gang, og kjenner hverandre bedre først. Menn Kenner Steve Harvey råder selv å vente så mye som 90 dager med sex for å se om det er den fyren virkelig alvorlig med deg. Seriøst, Steve, 90 dager?!

Uansett hvor kort eller lang dere begge ønsker å vente på den første natten sammen (eller trenger): klarhet i eventuelle tidligere uuttalte regler for "ventetiden" gjør perfekt forstand. Hvis du likevel ønsker å vente litt med den første sex, for eksempel, og ønsker at dere begge eksklusive data, gjør det helt klart - og be ham åpenlyst hvordan han ser ting. Så gjør klart fra begynnelsen at han skulle gi deg beskjed hvis "han har andre jern i ilden, slik at du kan gjøre en rasjonell beslutning om hvordan du ønsker å håndtere det. Du kan også gi ham til å forstå at du er fullt forberedt på å diskutere med ham på dette punktet - det vil si at du ikke kommer til å diktere ham hva du forventer fra dette forholdet, men du kan både bestemme sammen om" anbefaler Steve Harvey.

Teori er vel og bra, men hva er gode råd av to mannlige dating ekspert i praksis? En ekte utholdenhetsprøve, kan du gjennomgå dating tips når speed dating.

Ganske raskt: tips for speed dating

Hva skal jeg ha på meg? Dette spørsmålet bringer en kvinne noen ganger selv på en vanlig mandag morgen på hans sinn. men den støter på syv menn på en gang, kan det være en umulig oppgave. Og det er ikke den eneste hinderet som må tas på speed dating. det virker ikke desperat etter å gå på som en enkelthendelse, som stiller spørsmål til, og hva du skal gjøre når det er bare skrå typer dukker opp? Så du vil ikke gå helt uforberedt inn i løpet, tok vi den raske bekjent under mikroskopet.

1. De riktige klærne

De samme reglene gjelder som for en "normal" Dato. Velg klær som du føler deg komfortabel. Og du gir avkall på denne kvelden på eksperimenter. Så plukker opp favoritt kjole eller velsittende jeans og en litt kuttet toppen, kombinert med elegante pumper. Og hvis du er mer av en uformell type slite deg din favoritt sneaker.

2. Få forsterkning

Hvis du ikke tør å gå alene til speed dating, pakke en visepresidentkandidat. Men vær forsiktig: Velg heller ha en venn som har en helt annen smak hos menn, slik at du ikke vil være ufrivillig konkurrenter. Så er en mann som er både sympatisk, selv ikke i posisjon for å måtte velge mellom deg - fordi mellom to venner ingen oppfordrer frivillig!

3. Anonymitet er viktig

Gi bare din pseudonym som du valgte da du registrerte deg på stedet. Du beholder ditt virkelige navn bedre for seg selv. I tider med utallige nettsamfunn kan ellers være rask spores. Selv om dette er i strid med speed dating regler resolutte beundrere vil sannsynligvis ikke holde seg til det.

4. Smalltalken - den rette veien!

Ikke be om ex-partnere, dyrekretsen, seksuell legning, politiske eller religiøse retninger. Men unngå keitete småprat, z. B. om været. De til slutt har veldig liten tid. Spørre om hobbyer, etterspør velsen, favoritt filmer, etc., for å bli kjent med din kollega og utforske lik smak.

5. Hold høflig

Hvis alle deltakerne snakke, er spørreskjemaene samlet inn, som ble distribuert i begynnelsen av hendelsen. Det alle notater gjort og krysser på slutten, som han ønsker å se, og som ikke er. Forsiktig: Vær svært forsiktig at mennene ikke ser hva du skriver ned. Spesielt når du flytter fra en hastighet Datern de lett kan se over skulderen din. Og et "nei" eller en ekkel bemerkning kan opptre sårende

6. Ingenting kunstig forlenge

Noen arrangører kan settes sammen etter speed dating. Hvis du føler for det, gjør det. Imidlertid kan det skje at dere menn tilbake til kroppen min, der du "ikke" krysset. Vær trygg på at du vil gjøre de menn som du ønsker å se igjen, og som også er interessert igjen. Noen dager etter hendelsen kandidatene få kontakt med dobbeltsidig sympati.

7. Beregn difor

Du investerer et par euro for å gå til hyggelig bar og bli kjent i løpet av en time minst syv single menn som reiser enten full eller med kompiser. Ingen bortkastet tid: Du trenger ikke å slite seg gjennom en langtekkelig tre timers middag selv. Etter noen minutter er det over og ingen føles rask avgang som uhøflig. På slutten av kvelden har du klarhet. Enten du får et telefonnummer, eller du vet akkurat hvor du står.

8. Den mørke siden av hastighet dateres

Oberflächichkeit: Over en relativt overfladisk samtale, det går ikke den kvelden.
Mangel på tid: Hvis du snakker bare hyggelig, det er allerede over.
Bare Frogs: Risikoen for at ingen av mennene er en potensiell prins, er ikke akkurat lav.
Elendig svindel: Noen farts daters bruke hendelsen til å lage nye "Bilberging ofre" å finne.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 4 =