Posts

Hvor mye suksess er kjærlighet ved første blikk?

Partner Advisor Professor Manfred Hassebrauck skriver i sin bok "De små elsker Consultants" om kjærlighet, relasjoner og om å finne den rette partneren. Mange mennesker drømmer om kjærlighet ved første blikk. Men kan et slikt kne-jerk reaksjon virkelig være grunnlag for stor hell?

Kjærlighet konsulenter

Hva bestemmer egentlig, når og til hvem vi forelsker?
©
Stocksy

Hva om kjærlighet ved første blikk? skyldes dette, bedre relasjoner?

den "Kjærlighet ved første blikk" er allerede løst i antikken. Denne metaforen, ville de truffet av Amors eller Eros' pil, uttrykker svært treffende, som plutselig og uventet kjærlighet kommer. Men mens de gamle grekerne anses å falle i kjærlighet ved første blikk som en form for galskap, hva som bør være grunnlaget for et ekteskap under noen omstendigheter, er det på det nåværende tidspunkt for mange mennesker ventet i begynnelsen av et forhold.

Forelskelse ved første blikk med noen er en opplevelse som gjør at mange menn og kvinner i å finne en partner. men sannsynligheten for at det er den andre personen i tillegg, er svært lav. Ofte gjenstand for begjær opplever i det hele tatt av det. Det er fortsatt den ensidige følelsen av å være forelsket, og dermed sjelden oppstår relasjoner fra kjærlighet ved første blikk. Dermed fra første øyekast, er et partnerskap for å respektere minst den personen som man har forelsket seg i, finne seg selv så interessant at de har et ønske om å bli bedre kjent og da også faller under visse omstendigheter - selv om ikke ved første øyekast. Men sjansene for at dette skjer er slank. Undersøkelser av par viser at det bare vanligvis ikke var kjærlighet ved første blikk, både samlet.

Men noen ganger Amors piler møte, men deres formål. Er slike forhold bedre? Nei, de er heller verre. Nederlandske forskere har relasjoner til folk som det var ved hans egen innrømmelse i hvert fall for en partner kjærlighet ved første blikk, sammenlignet med partnerskap av par som har lært å elske mer gradvis. Sistnevnte er i sine holdninger og personlighet lignende til å rapportere mindre konflikt og er mer fornøyd samlet enn ved første øyekast forelsket i forholdet deres. Sannsynligvis fordi de ikke ser partneren og forholdet gjennom rosa briller. Selv om mange dikt og sanger feire kjærlighet ved første blikk, er hele kanskje mer av et foster av fantasien. Eller som den berømte forholdet forsker Bernhard Murstein kåret til en av hans skrifter allerede mer enn 30 år, "Kjærlighet ved første blikk: En myte",

Tror du på kjærlighet ved første blikk? På neste side kan du stemme på suksessen til den plutselige forelskelse.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1