Posts

Hvis søket til en slutt?

Ti kjennetegn på at han er rett mann for deg

Frosch_kuessen_iStock_000007573141

Mange frosker må kysse en kvinne, men noen gang prinsen foran henne. GLAMOUR avslører hvordan den gjenkjenner den rette ©
Getty Images

Som ung jente ga oss eventyr som Askepott, Tornerose og Rapunzel der ute som vår drøm prinsen venter et sted i oss - og vi vil kjenne ham igjen, ingen tvil, da han stormet til oss, galopperer eller klatret kommer. Etter våre bestemødre hadde lest disse historiene, brettet de bøkene og ga oss en ekstra "Hver potte passer et lokk" underveis. Så vi gikk senere enn i puberteten aktiv og forhåpentligvis på jakt etter den rette mannen som gjør oss glade til slutten av våre liv.

Det faktum at de fleste kvinner har til å kysse på vei til hennes prins mange frosker kan føre til at noen prinsesse begynner å tvile på om den rette i det hele tatt fortsatt dukker opp. I tillegg negative erfaringer bringe frykt og spørsmål med ham: "Kan jeg stole på denne mannen, gitt at forgjengeren gjorde en masse tomme løfter?". "Vi har faktisk matche?" og "Egentlig hadde jeg forestilt meg min drøm mannen ganske annerledes. Kan være der allikevel at han er den rette?",

For å hjelpe deg med å identifisere Mr. Right og aldri slippe taket når han står foran deg (løfte: Han skal komme), GLAMOUR har samlet ti kjennetegn som viser at en manns rett for deg:

1. De riktige aksjer viktigste av dine ønsker og ideer for framtiden:

Før eller senere, stille spørsmål som "Vi ønsker barn i byen eller på landet lever for å reise verden rundt eller åpne en strand i Hawaii?" I denne viktige livsplaner bør du være en tanke å være permanent fornøyd med hverandre for å kunne.

2. Den riktige tingen gjør deg til å le:

Og han finner morsomme vitser. Det samme sans for humor hjelper til å kontrollere vanskelige situasjoner og le bort i det ideelle tilfellet. 

3. Retten til å bli respektert:

Det bør gå uten å si, men dessverre behandle noen menn - det faktum entydig som den falske utflukt - deres partnere fra toppen og ned, likegyldig eller uforsiktig. Retten er imidlertid på et fly med deg, er stolt av deg og respekterer dine meninger, følelser og følelser. Viktig: Du setter pris på ham på samme måte.

4. Retten lytter til deg:

Du har stress på jobben eller med søsteren din og fortelle ham på lengden fra kontor historier og familie krangler. I stedet måten å myse på TV, lytter han til deg oppmerksomt, ber om og gir deg råd om nødvendig.

5. Retten støtter:

Og uten om og men og lange aksept taler, avkastning eller "please, please" forventet. Han bare gjør det fordi han vet at du trenger ham, og han vil gjerne hjelpe deg. Dette gjelder bære handleposer, samt for å få hjelp med din karriere eller omsorg for syke far.

Vi kan gjøre det bedre, honning! Oppløsninger for par

Vi kan gjøre det bedre, honning!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1