Posts

Når kvinner kommer for tidlig

Hvorfor tidlig kvinnelig orgasme kan også være en Sexproblem. Pluss: fem løsninger

Når kvinner kommer for tidlig

Kvinner kan ha premature orgasmer lider ©
Stocksy

"For 99 prosent av befolkningen som må høres ganske ironisk, men jeg har det problemet at jeg kommer til orgasme for tidlig! Ja, jeg faktisk! Som en kvinne! Mange kan tenke "som elsker det, bare nyte det! Men det er nesten verre enn å få en orgasme."
Det er riktig: Det handler ikke om den velkjente problem at noen menn tar sin glede i sex for tidlig å uttrykke, men det motsatte fenomenet. Kvinner også (som jeg nettopp siterte fra en Internett-plattform "Cassongas") Kan ha en tidlig orgasme.

En kvinne som kommer for raskt å nå klimaks ennå, ikke noe problem? Men!

Du lurer på hvorfor dette skulle være en Sexproblem nå? Damene skulle være fornøyd når de er så lett "komme", Du kan si. Men vi snakker om kvinner som kommer like fort (og vanligvis så intens) for å markere at etter at ovnen er slått av. Hvorfor? De er så ekstremt følsom, slik at de kan nyte noe mer rørende eller smerte. Eller de rett og slett ikke har noe ønske.

"Regelmessig sex er bare mulig for meg hvis jeg ikke la meg selv falle"

Userin "Cassongas" beskriver det på denne måten: "Problemet er at jeg nå kommer til orgasme så snart han rørte meg på en tur eller ønsker å trenge meg. Som kroppen min, men svært smertefullt følsom etter orgasme, kan vi ikke gå videre. Regelmessig sex er for meg bare hvis jeg tillater meg selv å ikke falle (og for å avlede rustne sykler eller so'n dritt tror ...). Dette er superfrustrierend!"
Likeledes for partnere av to-tidlig-Come takrenner. "M. A." rapportert fra sex med sin kone: "Etter orgasme er eneste gangene konklusjon. Det er så som en ikke spesielt potent mann. En annen orgasme er bare mulig etter timer" og spør om råd. GLAMOUR.DE har noen ideer for å løse problemet uten rustne fantasi sykler:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − 69 =