Posts

vezavi se Fischgrätenzopf

Ljubimo pleteni! Posebna različica je Fischgrätenzopf. Z malo spretnosti in desni vodstvom lahko enostavno vezavi si elegantno pletenico. Želimo vam pokazati prepletanje las s fotografijami korak za korakom in video. Plus: Dve več možnosti za oblikovanje pričeske za Fischgrätenzopfs

Precej zapleteno, kajne? Oh, kaj! Fischgrätenzopf izgleda veliko težje, kot je v resnici, in lahko posnemajo tudi brez velikih prstov akrobatike doma, kot vsi ostali prepleteni s prakso. In najboljši del: Za razliko od mnogih modno hairstyles trendov klasična spleteno lase je primeren za različne priložnosti. 

Ima svoje ime Fischgrätenzopf način, zaradi svojega videza, ki spominja na vzorec ribja kost. Pričeska je znana tudi kot Ährenzopf, ker pletenica z razporeditvijo posameznih pramenov las spominja tudi steblo koruze.

Fischgrätenzopf: Navodila

Bili smo z gost
Fabien K espace beauté v Münchnu pokazati, korak za korakom, kako narediti Fischgrätenzopf enostavno sami.

KORAK 1 

Uspe najbolje prepleteni z lasmi, ki se sveže ni opran ali z losjonom, ki ne držijo, dobil boljši oprijem.

Če želite vezavi veliko pletenic, delite svoje poglavje las v dveh enakih sklopih. spet delijo dva dela za dva majhna kite.

Braid fischgaetzopf-01

©
Franziska Tanner

KORAK 2 

Začnite na desni strani, ki jih sedaj dostop od zunaj na tla tanko sklop. Daj jih na velikem ključavnico las, iz katere ste sprejeti od njih, in jih nato spustite na veliki progi, na levi strani. Zdaj si tudi izkoristiti te prve majhne verige od zunaj, jo postavite na glavo in jo pustimo na desni veliki streak jeseni.

Braid fischgaetzopf-02

©
Franziska Tanner

KORAK 3

V tem vrstnem redu, ki ste jo pravkar nadaljujejo do zaključka vezalke. To je lažje, če vaši lasje enake dolžine skozi, drugače odstraniti krajše Poudarki iz vezalke. Z tanjših pramenov las dobite fino rigeres, skozi debelejši lasje opozarja na ohlapno kabelski vzorec.

Braid fischgaetzopf-03

©
Franziska Tanner

KORAK 4 

S palcem, lahko določi zadnja prepletene sklope, tako da ne zdrsne.

Braid fischgaetzopf-04

©
Franziska Tanner

KORAK 5

Prepričajte se, da imajo prepletajo niti redno debelino, tako da je ribja kost vzorec pride v svojo. Če na kito do konca, je določen s kravato las v barvi vaših las.

Braid fischgaetzopf-05

©
Franziska Tanner

KORAK 6 

Za romantično, igriv varianto lahko spet ublažijo nekatere posamezne pramene. Ta pogled je kot nalašč za stufigeres las kot krajših odsekov in ne izstopajo, ko so nekaj raztopi iz vezalke.

Braid fischgaetzopf-06

©
Franziska Tanner

s prvotno objavljen

Fischgrätenzopf: Variante & styling

Fischgrätenzopf lahko oblikovani različno in različni. Lepota vlogger Nilam na primer kaže, kako vezalke stran Fischgrätenzopf: 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − 30 =