Posts

Det føles godt å være: hjelpe med menstruasjonssmerter

Mange kvinner må tåle månedlig: menstruasjonssmerter. En gang i måneden, bringer menstruasjon mange magekramper, hodepine eller ryggsmerter, svimmelhet eller kvalme med det. Men hvordan disse ubehagelige bivirkninger av perioden kommer i det hele tatt, og hva kan kvinner gjøre med det? Finn ut her hva som forårsaker kan ha denne smerten og hva effektive metoder og midler er der for å lindre menstruasjonssmerter

Hva slags menstruasjonssmerter er det?

Leger har menstruasjons inn i to typer, som de kaller de primære og sekundære dysmenoré. den primær dysmenoré begynner omtrent seks til tolv måneder etter den første periode når blødningen eggløsningen er innledes (i de første sykluser ofte funnet noen eggløsning i stedet). Denne regelen smerten skyldes naturlige prosesser i kroppen og ikke en sykdom, og ofte oppstår i ungdomsårene og hos unge kvinner. Etter graviditet og med alderen, symptomene er vanligvis svakere.

ved sekundær dysmenoré Hvis det er vanligvis smerte som oppstår etter først å symptomfri menstruasjons og kan også være forårsaket av sykdommer slik som endometriose.

Hva er trigger for menstruasjonssmerter?

1. Naturlige prosesser i kroppen:

I løpet av perioden øker Celle hormon prostaglandin og dens forløper arakidonsyre produsert som ikke bare høyere smertefølsomhet, men forårsake sammentrekninger i livmormuskelen. Under hver syklus er satt opp for en mulig graviditet endometrium. Sammentrekning av musklene sørger for at denne blir frastøtt ved en manglende evne til befruktning. I denne prosessen, er den livmor mindre blodtilførsel, forårsaker magesmerter regel forekomme.

2. Sykdommer:

Men selv betennelse i egglederne eller livmoren, kan sammenvoksninger av eggstokkene eller for smal livmorhalsen forårsake menstruasjonssmerter. fibroids (godartet vekster i livmoren muskelen) eller en endometriose (Godartede vev vekst av livmorslimhinnen, som setter seg i nabo organer) kan også være årsaken til smertene. Med konstant og svært smertefulle menstruasjonssmerter og kraftige blødninger, bør du ta kontakt med din gynekolog slik at han kan stille diagnosen og dermed utelukke disse sykdommene eller behandlet hvis nødvendig.

3. livsstil:

For mye stress, for lite mosjon, men også fysisk trening periode smerte kan forverres. I tillegg, alkohol, nikotin intensivere (røyking påvirker sirkulasjon) og koffein klager. Også ubalansert diett med en mangel på magnesium, essensielle fettsyrer og vitaminer, samt mange animalske matvarer kan føre til at symptomene. Sistnevnte sørger for økt produksjon av arakidonsyre (se punkt 1). Likeledes kan forebyggelse av spiralen og en for lav kroppsvekt forårsake menstruasjonssmerter.

Effektive fremgangsmåter og midler for behandling av menstruasjonssmerter

1. kosthold:

En endring i kostholdet kan føre til lindring av menstruasjonssmerter. fremfor alt magnesiummangel forsterkede kramper. Baugen kvinner påvirket, for eksempel, med inntak av bananer, solsikkefrø og hel hvete pasta før og samtidig styrke frynsete nerver. Likeledes lindre B-vitaminer, spesielt vitamin B6, ubehag. Avokado, alger og belgfrukter er gode kilder. Krampeløsende også opptre krydder som anis, fennikel og karve. I tillegg hjelper matvarer som inneholder omega-3 og -6 fettsyrer ved behandling av smerte. Høy kvalitet leverandører er for eksempel olivenolje og nøtter.

2. Fysisk kompensasjon:

Som en generell regel: Kvinnen skal gjøre det som føles bra. Noen er i løpet av sine perioder foretrekker avslappende med en varmeflaske krampfmildernden på sofaen, mens andre myke med spaserturer eller utholdenhetssport menstruasjonssmerter. Sport (dette inkluderer hvis du liker selv sex) er generelt anbefalt, da dette stimulerer blodsirkulasjonen, utløser spenninger. Men det er også mildere, sirkulasjonsfremmende tiltak: massasje med eteriske oljer, meditasjon, spa, akupunktur, pusteøvelser og autogen trening er passende avslapping metoder. Selv yoga kan lindre menstruasjonssmerter, men ingen anstrengende overhead øvelser eller sterke rotasjonsbevegelser skal praktiseres.

3. Naturlig rettsmidler:

Varme (for eksempel fra en varmepute) og te er bra krampestillende - spesielt med de aktive ingrediensene kamille, sitronmelisse, marikåpe eller fennikel. Også urter som merian, persille og oregano kan gi som en te drikking lettelse. Som et homeopatisk middel for krampe smerter til magnesium Phos tilpasset kraft D 6. Mot kvalme hjelper ingefær vann, samt Pestwurztropfen som kan gjøre underverker, selv med sterk hodepine.

4. legemidler fra apotek:

I tunge menstruasjonssmerter noen ganger ingen måte til narkotika fører rundt. Medisiner med virkestoffene Butylscopolamine (f.eks Buscopan Plus) eller naproxen (for eksempel Dolormin for kvinner) kan lindre magekramper og ryggsmerter og hodepine. Urte medisiner som ærbar treet produkter, forbedre symptomer og har også en balanserende virkning på den hormonbalansen. Den samme virkning har pille, som også fører til en svekket sirkulasjon. La deg til det og ta kontakt med gynekolog og i apotek før du tar medisiner av noe slag mot menstruasjonssmerter.

Hvordan har du tenkt å bli gravid med den nøyaktige kunnskap om tidspunktet for eggløsning, eller kan også hindre lære på neste side.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − = 8