Posts

Snakk Sex?

Vet du navnene på seksuelle stillinger på andre språk? Leter du etter adekvate oversettelser vår kjærlighet spaltist Vanessa Schwake har ufrivillig tatt en tur til zoologi og funnet ut hvorfor en kvinne bør være spesielt fornøyd da hennes italienske kjæreste tilbyr seg å gjøre vasking ...

Kussmund

Snakk Sex? Vi avslører hvordan kalt seksuelle stillinger i andre land ©
Getty Images

Den andre dagen jeg ble sittende med italienske venner i Firenze på middag på Piazza della Signoria. Plutselig en spurv kom til oss for å stjele brød. Mens min følgesvenn fant det søte, hoppet jeg, skremt og gråt "Jeg finner fugler forferdelige!" Tord latter brøt ut ikke bare i vår, men også i den neste tabellen, som var opptatt med noen gutter. Hvorfor? Florentinerne bruke ordet fugl ("Uccello") Som et synonym for penis.

Å ta oppmerksomheten bort fra mine faux pas, jeg nå ryddet opp halve restauranten, som ble lytter nå, om hva vi tyskere begrepet "faen" bruke. Så utdanne time der det viste seg, for eksempel at italienerne også stor var moro "doggy style" har, men at de ikke liker hunder, men som sauer i "posizione della pecorina" gjør. Jeg har også lært at en kvinne skal være spesielt fornøyd hvis en italiensk ønsker å ta oppvasken. verbet "rigovernare" Nemlig brukes på folkemunne for cunnilingus. Sier Latin Lover "Te la rigoverno"Du bør ikke presse oppvaskhansker i hånden, men har lov til å nyte kvitt buksa ham så. Til gjengjeld kan du da ham "pompino" tilbud (blowjob), men vennligst faktisk blåse opp uten ham.

Denne morsomme oversettelser gjorde meg nysgjerrig og jeg forsket videre til andre språk. Resultatet ble følgende "Sexikon" med internasjonale gjelder seksuelle stillinger og praksis:

Oversettelsen av oral sex:

portugisiskI Brasil kvinnen ikke bare gjør mannen gal når de muntlig bortskjemt ham, men bokstavelig talt en katt. Med uttrykket "pagar å bola gato" uttrykkes som en katt Ball.

fransk: Den franske også ta en "pussycat" spiller inn når de har oralsex og kaller det "rettferdig Minette",

Norsk: Når en engelsk lord "hummer" ønsker å ha, gjør han ikke ønsker restauranten og "hummer" spise, men for å gjøre hans følgesvenn for foodie: Hvis en kvinne under Blowjob nynner forsiktig vibrerer leppene, er tingen "hummer",

polsk: Nevnte ene poler "Zrób mi loda!" ("Gjør meg en iskrem") Han ønsker en varm blowjob og ingen kald fornøyelse.

japansk: I Japan har man Bill Clintons underholdning med Monica Lewinsky i "oral Kontor" tydeligvis ikke glemt og ringte Blowjob kyss "Kurinton der suru" ("gjøre Clinton").

Oversettelsen av doggy:

slovensk: den "en Tergo"Stilling samtaler fra Slovenia "RAKOM"Hvilket betyr krabbe.

italiensk: Sørlendinger elsker hverandre bakfra som sauer "alla pecorina",

albansk: Her trenger du det tas bokstavelig som en ku ("lopthi").

Oversettelsen av cowgirl posisjon:

Norsk: Sitter kvinnen på mannen, hun er i Amerika "cowgirl",

fransk: Franskmennene kaller damen i denne dominerende, selvsikker stilling "Amazon",

italiensk: i Italia moroa, der kvinnen holder tømmene i hånden, heter det: "spegnicandela" ("lage stearinlys"). Du kan føle deg trygg å tenke at mannlig kroppsdel ​​er lyset og dermed er slukket etter blusse opp.

Oversettelsen av andre typer sex:

italiensk: For å omskrive analt samleie, sier italien "aprire il Bocciolo", Noe som betyr "åpne knopp av en blomst",

Norsk: Hvis amerikanerne "Pearl Necklace" (A perlekjede) bort, dette trenger ikke alltid være smykker, men kan handle for å være målrettet mellom hals og clavicles plassert cum også.

Norsk: når "reke" licks og suger deg på tærne på partneren og ikke mot skalldyr.

japansk: Når en japansk kvinne "kommer"hun kaller "IKU"Som oversetter: "jeg går" ie.

italiensk: Hvis en Napoletan en kvinnes hånd, og tegner en sirkel med fingeren i den indre overflaten, da disse ikke er så mør klapper, men et tegn på at han nå ønsker å ha sex.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 77