Posts

Ko Perm, prosim!

Če želite več prostora, lahko bodisi preživijo veliko časa z curling železa - ali povedati frizerja: "Ko Perm, prosim!", Toda počakaj: Do sedaj smo vedno mislili, perms so samo za ženske, starejše od 60 let Naredimo samotestiranje pričeske: Ali lahko perm tudi sodobna? In kaj to storiti, da vaše lase? Poročilo neposredno iz sušilnika kapuco

Imam Perm. Ta stavek je bil zame dolgo časa na par z izjavami, kot so "Sem kupil vstopnice za koncert Hansi Hinterseer" ali "Na zadnjem sedežu mojega avtomobila je kvačkanje WC roll premaz", Naredila trajno - kot zatohel! Kako pokrajinski! Po drugi strani pa sem vedno sanjala o kodre in bi sicer dal nekaj za to, namesto da gladko drobnjak pričeska obsežen lase. Ker so lažne kodri - danes večinoma z omejenimi možnostmi, ki jih starejše ženske, povezane s komiki, kot so Atze Schröder - utira nazaj svojo pot v dvoranah kosmato hairstyles trendov. Zato jaz ne shilly dolga, kot je bilo rečeno, da je perm nazaj. Od frizerja, v s curl frizuro.

Perming Selbstversuch

Se spomnimo nazaj z grozo na porokah Perm: V 80-ih divje pričeska je bila v resnici zastopa na glavah drugače stilsko zvezd, kot so Kylie Minogue, Madonna in Olivia Newton-John. Izvor vsega zla, pa ni potekala v Hollywoodu. Ne - perm je rodil več kot sto let v (takrat) slog prostocarinsko območje Nemčija. 1906 je pokazala, frizer Karl Nessler od Todtnau njegove vroče val prvič javnosti. Medtem ko sem zatrta spomine na mamo, ki je pogledal v 80. letih s to videti kot pred-in-model za anti-Frizz izdelkov, frizer Miniwickler koplje ven. Tako majhne kodre? Raje velikodušno Beach Waves! Ne gre, sem se učiti, saj premer velik curl je off kavelj hitro. 

stroški Perm

Perm deluje samo z majhnimi kodri. No, glavna stvar kodri. Rešitev maha ni tako naporen za las kot prej, a še vedno z neprijetnim vonjem. Po eni uri, je vse več - sem videti grozno. Mali kodri so krisselig in nepravilna. Poglejmo, kaj prijatelji pravijo tako. Vabim sliko na Facebooku visoko in pripombe "Joj!" še vedno ena izmed najlepše. Tudi moji kolegi so Razočaran na moji novi videz. Hair frustracija namesto kodre sreče. Udobno, celo ne: stroški perms odvisno od dolžine las in debeline od 50 do 100 evrov, odvisno od intenzivnosti in da nekaj mesecev - ali potrebujejo za rast ven.  

Naravni kodri hvala perm?

Kljub temu pa menim, da sem dober v izjavi frizerski dva dni ne umijte lase. To je vredno. Po prvem pranju, in nato sušenje zraka z veliko čipke in tekočine Gekrissel Pudellöckchen so odšli. Čeprav Beach so valovi še niso na voljo, ampak težnja je res. Lasje videti še pred skoraj naravno. Moj pričeske Zaključek tri tedne kasneje: Perm je najboljša stvar, ki sem jo kdaj naredil z mojimi lasmi. Se splača dati, včasih poskušajo stvari z zanič sliko.

s prvotno objavljen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 40 = 41