Posts

Test: Hvilken hårfarge passer meg?

De ønsker til slutt en annen hårfarge, men vet ikke hvilken? Blond, brun eller rød? Eller i det minste på et anbud Bronde eller utfelt Ombre? Trendene i farging gange fra én farge resultat i et naturlig utseende med høydepunkter og nyanser. Finn ut hva hårfarge som passer din hudtype og fremhever dens fordeler. Vi hjelper deg og gi deg tips om hvordan du trygt finne den perfekte hårfarge! Ta vår test!

Hvilken farge håret passer meg, prøv hårfarge test, hårfarger

©
Stocksy

Mang en stjerne så ofte skiftet hårfarge som andre mer enn hårklipp: Drew Barrymore, vi var i stand til å beundre med blond, rødlige og mørke nyanser, som nå igjen erblondete Agyness Deyn overrasket med en sovende skjønnhet svart sopp og selv Nicole Richie sa farvel til henne blonde hippie manke, farget håret i en rik mørk brun og tilbake igjen. Ikke alltid de farge eksperimentene var gunstig og kan ha så mange en stjerne bør først ta en test som tar for seg spørsmålet: "Hvilken farge håret passer meg?"

Blond, rød eller brun?

å endre hårfarge er en fin måte å leke med hans type eller for å endre dette helt. Imidlertid bør hårfarge til hudfarge og egen personlighet passer. Fargeendringer av flere nyanser, for eksempel fra blondt til mørk brun, kan handle raskt kunstig og også hårets struktur bør ikke bli oversett.

Vi hjelper deg å finne et svar på spørsmålet om riktig hårfarge. Vår test tar hensyn til alle viktige faktorer som fører til en optimal fargeresultatet.

Starte testen nå!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − 43 =