Posts

Balayage – for naturlig utseende

Gisele Bündchen, Rachel Bilson, Sarah Jessica Parker, Sienna Miller og Cara Delevingne - de har alle svært naturlige hår farge. Takket være en meget spesiell Haarfärbetechnik: Balayage

Balayage kommer fra det franske ordet "balayer", Noe som betyr så mye som "sweep", Vi har sett det faglige over skuldrene og lære hva det betyr nøyaktig.

Antonio Francisco Gonzales er en sann mester av sine båter. den Trinidadian & Tobago dating stylist har sitt håndverk, blant annet som Balayage lærer i New York på Hair Legend Orlando Pita. Gonzales bor for tiden i München, hvor han arbeider i Salon Pauli.

Som maler han ser ut når han redigerer håret av sin klient. For ham er det hår på lerret som det er å lage en individuell kunstverk. "Med en pensel maler jeg ønsket farge til håret." De lokker han velger det fritt ut, understreker han at det i varierende grad, noen forblir ubehandlet. Dette Gonzales oppnådd en helt naturlig følge han individuelt tilpasser seg brukeren hver gang. En annen fordel: "Tilnærmingen forblir ubehandlet. Så kan de inndelinger, hva du vil og tilnærmingen må nachgefärbt umiddelbart, noe som ofte er tilfelle med andre fargeteknikker"Sier Gonzales.

Balayage gjør både blekemidler samt colorations fra brunt til rødt. "Ideelt sett er teknologien, men for sol-kysset utseende. For her er resultatet mest effektive"Så profesjonell.

Så teknologien er ganske forskjellig fra for eksempel aluminiumsfolie teknikk. "I New York er det som Uptown og Downtown-blond. Uptown Blond er plettfrie, du ser ingen tilnærming, det ser veldig rent. Her jobber med aluminiumsfolie. Når sentrum blonde du ser tilnærming fargen ser organisk og naturlig. Dette er mulig med teknologien Balayage"Sier Gonzales, som bodde sju år i New York og jobbet. "Siden du betaler på forhånd 500 til 1500 dollar for tjenesten. Heldig for kundene her i München som vi ikke er i New York"Hvilke Balayage profesjonelle smiler.

BALAYAGE: variasjoner og forskjeller

Er Balayage den nye ombre? Så er ikke så enkelt. Den Balayage ser basert på delikate høydepunkter, som vanligvis bare noen nyanser lysere enn grunnfarge og er malt i ujevne mellomrom inn i håret. Når Ombre Hair, håret er imidlertid mer fargerike fra topp til bunn. I de fleste tilfeller forårsaket av sterke kontraster mellom den øvre og den nedre halvdelen av håret. Så som ønsker en endring og fortsatt ønsker å opprettholde en naturlig stil, velger en myk Balayage effekt. Vanligvis frisøren orientert, mens på den naturlige hårfarge og maner frem litt lysere striper i håret. Som ønsker å ha det litt uvanlig, prøv en av de nye beste BALAYAGE varianter som vi desperat ønsker å introdusere deg.

Tigereye-Hair

Å skape trenden ser Tigereye-Hair, blir varm brun og gull toner tryllet opp i håret. Gradienten er rettet til steinen tiger øye, som også er kjent som gull kvarts.

Den Tigereye-Balayage ser fortryllende i alle lengder, enten for veldig langt hår: 

Skulder Lengde Hår: 

Eller Longbob: 

Balayage i rose gull

På Instagram, har vi oppdaget en veldig pen versjon av Balayage ser: høydepunkter i rose gull. Den delikate blanding av rødt, rosa og inkluderende Blonde nyansene er både blondiner og brunetter. På grunn av den naturlige farging teknikken rose gull er svært forsiktig - dette er utseendet er også egnet for jenter som ikke kan inspirere flott hår eksperimenter selv.

Slik gjør du: svart til brun håret er bleket det i et første trinn, og deretter daubs via frihånd teknikk med farge. Lyse farger tips er direkte i en nydelig rose gull.

Balayage i karamell 

En annen trend Variasjon: Balayage i karamell. Mens blonde striper i hennes mørke hår vanligvis føre til skjemmende jordekorn effekt, legger karamell høydepunkter brune til mørke brunt hår varm aksenter. Ikke glem: De BALAYAGE tilnærmingene har bleket før farging og er for mye det. Det er derfor håret trenger en ekstra dose av omsorg senere.

Skilpaddeskall-Hair

Er lyse og mørke striper, så tryllet høydepunkter og lavmål i håret, snakker man om den såkalte skilpaddeskall-Hair. Modellen er et fargenavn, skilpadde tegning spesielt vanlig i katten verden. Mens skilpaddeskall katt, derimot, har en flekket mønster, er skilpaddeskall-Hair preget av fine høydepunkter i ulike nyanser av honning blond til brun.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2