Posts

Long Bob frisyrer for Fall

Verken det ene eller - og likevel så vakkert! The Long Bob har tatt våre hjerter, og har lenge vært mer enn bare en trend. Endelig kan det bli stylet svært forskjellig, avhengig av humøret og derfor ikke bare tilhører den svært ettertraktede, men også praktisk frisyrer 2017. De fleste varianter av Long Bob sin oversikt

Ingen tvil, er den klassiske bob en tidløs frisyre klassiker. Og likevel beslutningen om å sende fall
Kort hår ikke lett når du har slitt håret for en lengre periode selv lenge. For de er det heldigvis lenge Bob - trolig den heteste overgangs frisyre alltid har vært. Som navnet antyder, er den lange Bob lang variant av den normale Bobs. Håret rike noe å krageben. Toppene virvle rundt gjør skulderen eller ligge lett. Håret er litt lengre foran enn bak. Den lange Bob er også kjent som middels lengde eller halv lengde Bob og en av de største trendene i 2017 i form av frisyrer for kvinner.  

Long Bob: For alle hårtyper  

Lengden på Long Bob er den perfekte kompromiss mellom lang og kort hår og er egnet for mange forskjellige stylings - slips selv han ikke kan. Og det beste: Den lange Bob er egnet for alle hårtyper. Tykt hår vinner av ros - som Long Bob er også kjent - rolig, tynne håret ser fyldigere. Dette skyldes den spesielle hårklipp, noe som kan gjøre ansiktet vises enda smalere. Forresten: The Long Bob kan også kombineres med en ponni! De fleste frisyrer med smell ser
her. 

stil Long Bob   

De har overlegen følelse som en ny frisyre og la forvandle håret i en lang Bob? Vi har flere argumenter for en lang bob: bundet av bølget til glatt, om flettet opp styling variasjoner. Ha det gøy å prøve!

Beach Waves: Long Bob med tilfeldige bølger

Spesielt avslappet handlinger
Lang bob med myke krøller som lett kan trylle opp håret med en krølltang eller rettetang. avansere Ikke glem varmebeskyttelse spray og mousse lenger vedlikehold: Forsiktig! løsne bølgene med fingrene i slutten og avsluttet trenden frisyre.   

Elegant utseende: Glatt Long Bob

De som foretrekker noe mer ryddig, hår föhnt med en åre børste glatt ned eller jevne dem med et flatt jern. Spray Endelig en etterbehandling spray for en fin glans til håret: Tips!

Half Bun: Long Bob med Dutt

og
Half Bun er mulig med en lang Bob - yay! Slik gjør du: partisjonere off ytre strøk, samles opp i en hestehale og nå skru i en bolle.

Det er opp til deg hvor stor til å være halvparten av bun, og hvor den skal plasseres. Half Bun kan enten henge løst eller på baksiden noe strengere sitte på toppen av hodet.

Zopf: Flettet Long Bob

En uformell hestehale i nakken kan veve på under ett minutt. Den andre funksjonen: for korte tråder kan casually falle ut av pigtail - som gjør den ser ut!

Også veldig pen: en side flette for middels avskjed.

Hva med en flettet krans på Long Bob? 
Instruksjoner finner du her.

Hestehale: tie Long Bob 

Selv en klassisk hestehale er mulig med Long Bob. Mens kortere tråder kan enten tilfeldig stryke den flate eller de er festet med hårnåler på hodet. Også veldig pen i kombinasjon med en ponni. 

Alternativt kan du veve en tråd på siden og bind med hestehale.

Side Swept Hår: Langt Bob med dyp sideskill  

En annen fin styling variant for Long Bob er side-feide utseende. Her en dyp sideskill er trukket. På den side med den mindre spiss seksjon håret er plassert bak øret og sikret med Bobby pinner.

Hvis du er mindre strenge som det, ta en Styler myke bølger i håret.

Utsmykket: Lang bob med tilbehør 

Sett lang bob med en spesielt vakker klipp i scene. Som dette:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − 75 =