Posts

ombre hår

Varmet kaffe? Nei, Ombre Hair så hippe som noensinne. Stjerner som Lucy Hale, Lily Aldridge og Chanel Iman har oppdaget hårfarge trend for seg selv. Honey Blonde hair Blonde tips eller kaffe-brunt hår med karamell høydepunkter er rammet av sommeren. Hvilke stjerner har dyppet sine topper i lysere nyanser, viser vi i vårt galleri. Pluss: Grå Ombre Hair, trenden for håret grått

Ombre hår kan være med "Shadow Hair" sette. Dette betyr at en mørk tilnærming lysere hår tips kombineres. Hvor sterk er kontrasten mellom de to hårfarger, bestemmer du best sammen med din frisør. For den mest naturlige og friskt utseende er en jevn overgang fra den mørke fargen på lyset tips anbefales. Variasjonsmulighetene er imidlertid uendelig. De ombre effekt passer mest hårfarge - uansett om mørk brun, lys brun, mørk brun, kobber eller aske blonde. Kun spesielt lyse blonde nyanser er utelukket - med mindre du velger utseendet "omvendt ombre", Her mørke topper er kombinert i en lys tilnærming.

Ombre Hair: Teknikken

For å opprette ombre utseende, er sterke tråder trukket inn i lengder. Dette er imidlertid ikke starter som klassiske høydepunkter ved hårfestet, men kjører for det meste av høyden av ørene til tuppene. Fargen på strengene er lettere enn den naturlige hårfarge noen nyanser. 

Ombre hår vs. balayage

Også BALAYAGE en av de store trendene for hår. I motsetning til ombre hårstrå er malt inn i håret her, som varierer i lengde og tykkelse. Høydepunktene er mye finere og vanligvis bare noen få nyanser lysere enn den opprinnelige fargen på håret. De er frihånd malte håret og fortsatt ser mer naturlig enn ombre effekt.

Ombre Hair Care Tips

Den lysere av tipsene kan stamme håret mye. Derfor bør du gi ham en dose ekstra pleie. Minst en gang ved hjelp av en dyp conditioner i uken og kan skjæres tipsene regelmessig. En spesiell spiss fluid beskytter håret i tillegg før avbryte.

Vår omsorg tips:

Den lighte tuppene krav strukturen av håret. Derfor bør de gi ham en dose ekstra pleie. Minst en gang ved hjelp av en dyp conditioner i uken og kan skjæres tipsene regelmessig. For ekstra beskyttelse for tips daglige arbeidet i en væske, for eksempel,
"Elvital ceramid hår tips Konsentrer" L'Oreal Paris, på 9 euro.

Den grå versjon: Grå Ombre Hair 

Grå Ombre: I forhold Ombre Hair i dag en ny trend sprer seg til Instagram. Her tilnærming av håret i en mørk skygge som svart eller mørk brun opprettholdes, lengder og endene er grå. Spesielt hyggelig effekt utseendet når overgangen mellom første og andre hårfarge er ikke så vanskelig og håret fra topp til bunn blir lysere.

For å unngå harde kontraster, frisøren kan for eksempel arbeide med Balayage teknologi for å skape den grå Ombre Hair.  


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 3